Resepti
Marokkolainen porkkanasalaatti
Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2-3 annosta

Ainekset
500 | g | porkkanaa |
3 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | tl | juustokuminaa |
0,5 | tl | chiliä |
0,5 | tl | kanelia |
0,5 | tl | jauhettua inkivääriä |
1 | rkl | ruokosokeria |
1 | valkosipulin kynsi murskattuna | |
suolaa | ||
Lisäksi: | ||
---|---|---|
1 | dl | kvinoaa |
kuivattuja miniviikunoita ja pähkinöitä | ||
lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
1. Pese ja kuori porkkanat. Raasta ne karkeaksi raasteeksi.
2. Sekoita kasviöljyyn appelsiinimehu, mausteet ja valkosipuli. Sekoita liemi porkkanaraasteeseen ja jätä maustumaan.
3. Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se salaattiin. Viimeistele puolitetuilla viikunoilla, lehtipersiljalla ja pähkinöillä. Nauti lisäkkeenä.