Resepti

Mausteinen bataatti-perunamuusi

Valmista maukas ateria mikroaaltouunissa itsellesi, perheellesi tai vaikkapa kahdelle toimistolounaaksi.

Valmistusaika: alle 5 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Mausteinen bataatti-perunamuusi

Ainekset

1prkApetit Bataatti-perunamuusi
1rklApetit-rypsiöljyä
0,5dlkaurakermaa
suolaa
0,25tlinkiväärijauhetta
0,25tlmuskottipähkinää
0,5tlkanelia
1valkosipulin kynsi
Päälle:
1dlpekaanipähkinää
1tlrypsiöljyä
Tarjoiluun:
1pssApetit Punajuuripyörykät

Valmistusohjeet

1. Avaa perunamuusipurkki ja sekoita joukkoon kasviöljy, kaurakerma ja mausteet. Silppua joukkoon valkosipuli.

2. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Lusikoi muusi tarjolle. Tee keskelle painanne. Rouhi siihen pähkinää ja lorauta syvennökseen tilkka kasviöljyä.

3. Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!