Resepti
Mausteiset jauhelihapihvit ja Muurikka-kasvikset
Arvio: 3.8 / 5
Mausteiset jauhelihapihvit maistuvat Muurikka-kasvisseoksen kanssa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
Jauhelihapihvit | ||
---|---|---|
3 | nippusipulia | |
1 | kananmuna | |
1 | dl | salsakastiketta |
2 | rkl | perunajauhoja |
1 | rkl | kuivattua yrttimausteseosta |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | rouhittua mustapippuria |
500 | g | jauhelihaa |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
Tarjoiluun | ||
1 | pss | Apetit Muurikka-kasvikset Pehmeän Pippurinen (á 500 g) |
kourallinen tuoreita yrttejä |
Valmistusohjeet
1. Hienonna sipulit. Sekoita sipulit, kananmuna, salsakastike, perunajauhot ja mausteet jauhelihan joukkoon. Tee taikinasta öljytyin käsin pihvejä ja grillaa niitä molemmilta puolilta noin kolme minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä ja sisältä mehevän kypsiä.
2. Kuumenna tilkka rypsiöljyä muurikassa, lisää kasvikset ja paista ne kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa jauhelihapihvit Muurikka-kasvisten kanssa. Koristele yrteillä.