Resepti

Mausteiset jauhelihapihvit ja Muurikka-kasvikset

Mausteiset jauhelihapihvit maistuvat Muurikka-kasvisseoksen kanssa.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Mausteiset jauhelihapihvit ja Muurikka-kasvikset

Ainekset

Jauhelihapihvit
3nippusipulia
1kananmuna
1dlsalsakastiketta
2rklperunajauhoja
1rklkuivattua yrttimausteseosta
1tlsuolaa
1tlrouhittua mustapippuria
500gjauhelihaa
1rklNeito Rypsiöljyä™
Tarjoiluun
1pssApetit Muurikka-kasvikset Pehmeän Pippurinen (á 500 g)
kourallinen tuoreita yrttejä

Valmistusohjeet

1. Hienonna sipulit. Sekoita sipulit, kananmuna, salsakastike, perunajauhot ja mausteet jauhelihan joukkoon. Tee taikinasta öljytyin käsin pihvejä ja grillaa niitä molemmilta puolilta noin kolme minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä ja sisältä mehevän kypsiä.

2. Kuumenna tilkka rypsiöljyä muurikassa, lisää kasvikset ja paista ne kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa jauhelihapihvit Muurikka-kasvisten kanssa. Koristele yrteillä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!