Resepti
Munavoi
Arvio: 3.9 / 5
Munavoi maistuu kalan ja äyriäisten kanssa leivillä.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
2 | kananmunaa | |
2 | rkl | voita tai voileipälevitettä |
1 | dl | raejuustoa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
4 | leipää | |
200 | g | graavilohta |
2 | rkl | tilliä |
Valmistusohjeet
1. Keitä kananmunia noin 8 minuuttia. Kaada keitinvesi pois, anna kananmunien kuivahtaa ja laske päälle kylmää vettä, kunnes kananmunat ovat jäähtyneet. Kuori kananmunat ja silppua ne munaleikkurilla. Sekoita joukkoon voi tai voileipälevite ja raejuusto. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.
2. Tarjoa munavoi leivänpäällisenä. Seuraksi sopivat graavilohi, katkaravut, silli sekä äyräiset.