Resepti

Murea naudanlihawokki à la Tuorekset

Osaatko tehdä mureaakin mureamman naudanlihawokin? Sen salaisuus on ruokasooda ja marinointiaika. Ja värikkäät kasvikset.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Murea naudanlihawokki à la Tuorekset

Ainekset

400gnaudanpaistia palana
2rsApetit Tuorekset Thai wok
Marinadi
0,5dl(gluteenitonta) soijaa
0,5dlApetit-rypsiöljyä
2rklruokosokerisiirappia
1cm:n pala tuoretta inkivääriä raasteena
1valkosipulinkynsi puristettuna
1tlmustapippuria
1tlruokasoodaa
Liemi
1dlvettä
4rklruokokidesokeria
1rklkalakastiketta
1rklosterikastiketta
2rkl(gluteenitonta) soijakastiketta
2cm:n pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1sitruunan mehu
Paistamiseen
2rklApetit-rypsiöljyä
Tarjoiluun
1tlkorianteria
2kplriisinuudelilevyä pakkauksen ohjein valmistettuna

Valmistusohjeet

1. Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Sekoita marinadi ja laita liha siihen maustumaan kahdeksi tunniksi tai yön yli.

2. Kuumenna liemeen käytettävä vesi ja sulata siihen sokeri. Lisää muut liemen ainekset.

3. Kuumenna wokkipannussa loraus kasviöljyä. Paista lihaviipaleet kypsiksi. Siirrä sivuun.

4. Lisää pannulle kasviöljyä ja kasvikset. Wokkaa muutama minuutti. Lisää liha ja kuumenna. Lisää lopuksi liemi. Sekoita ja kuumenna. Tarjoa nuudelin kanssa korianterilla viimeisteltynä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!