Resepti
Muurikka-kasvikset fetalla ja chilillä
Maukas kasvislisuke syntyy bataatista ja muurikka-kasviksista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | bataatti | |
0,5 | tl | savupaprikaa tai paprikajauhetta |
3 | rkl | Neito™ rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Muurikka-kasvikset |
2 | mietoa chiliä | |
3 | rkl | silputtua korianteria |
0,5 | limetin mehu | |
100 | g | fetajuustoa |
1 | rkl | lehtipersiljaa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | pippuria |
Valmistusohjeet
1. Pese bataatti juuriharjalla ja leikkaa lohkoiksi kulhoon. Sekoita lohkot savupaprikassa, suolassa, mustapippurissa ja rypsiöljyssä. Asettele bataatit ja muurikka-kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda n. 20 minuuttia, kunnes lohkot ovat saaneet reippaasti väriä ja ovat kypsiä. Voit myös grillata lohkot keskikuumassa grillissä.
2. Hienonna tai suikaloi chili (poista siemenet). Hienonna korianteri. Asettele bataattilohkot vadille. Purista lohkojen päälle limen mehua, sirottele päälle chili ja korianteri. Viimeistele murustetulla fetalla ja lehtipersiljasilpulla.