Resepti
Myskikurpitsatortillat
Nyhtökurpitsasta saat mehevät täytteet tortillaan.
Valmistusaika:
Ainekset
300 | g | myskikurpitsakuutioita |
2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
0,5 | tl | suolaa |
ripaus mustapippuria | ||
BBQ-kastiketta | ||
1 | pss | Apetit Kasvisjauhis Vegenugget Mexican |
1 | rs | Apetit Tuorekset Lehtikaali-kasviswok |
ripaus mustapippuria | ||
ripaus sormisuolaa | ||
ripaus chilihiutaleita | ||
tomaatti-chili-salaatinkastiketta | ||
1 | kpl | paprika viipaloituna |
ituja | ||
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
smetanaa | ||
korianteria | ||
4 | kpl | tortillalevyä (Coconut & pepper) |
Valmistusohjeet
1. Lisää myskikurpitsakuutioihin kasviöljy ja mausteet. Ravistele ja jaa uunivuokaan. Paahda 250-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kuutioita puolivälissä sekoittaen. Varo uunista tulvahtavaa höyryä!
2. Nyhdä myskikurpitsakuutiot irtonaiseksi kahdella haarukalla. Mausta nyhtökurpitsa BBQ-kastikkeella
3. Paista kasvisnuggetit kuumiksi pannulla. Wokkaa lehtikaaliwokkia samalla pannulla pari minuuttia. Mausta seos tai nosta mausteet pöytämausteeksi. Kuumenna tortillat kuumalla pannulla.
4. Tarjoa paprikan, itujen, smetanan ja korianterisilpun kera.