Resepti
Myskikurpitsatortillat
Nyhtökurpitsasta saat mehevät täytteet tortillaan.
Valmistusaika:
Ainekset
| 300 | g | myskikurpitsakuutioita |
| 2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
| 0,5 | tl | suolaa |
| ripaus mustapippuria | ||
| BBQ-kastiketta | ||
| 1 | pss | Apetit Kasvisjauhis Vegenugget Mexican |
| 1 | rs | Apetit Tuorekset Lehtikaali-kasviswok |
| ripaus mustapippuria | ||
| ripaus sormisuolaa | ||
| ripaus chilihiutaleita | ||
| tomaatti-chili-salaatinkastiketta | ||
| 1 | kpl | paprika viipaloituna |
| ituja | ||
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| smetanaa | ||
| korianteria | ||
| 4 | kpl | tortillalevyä (Coconut & pepper) |
Valmistusohjeet
1. Lisää myskikurpitsakuutioihin kasviöljy ja mausteet. Ravistele ja jaa uunivuokaan. Paahda 250-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kuutioita puolivälissä sekoittaen. Varo uunista tulvahtavaa höyryä!
2. Nyhdä myskikurpitsakuutiot irtonaiseksi kahdella haarukalla. Mausta nyhtökurpitsa BBQ-kastikkeella
3. Paista kasvisnuggetit kuumiksi pannulla. Wokkaa lehtikaaliwokkia samalla pannulla pari minuuttia. Mausta seos tai nosta mausteet pöytämausteeksi. Kuumenna tortillat kuumalla pannulla.
4. Tarjoa paprikan, itujen, smetanan ja korianterisilpun kera.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti