Resepti
Nakkikeitto itämaisin maustein
Arvio: 1 / 5
Nakkikeitto valmistuu näppärästi Tuoreksista. Kalkkunanakit ja itämaiset mausteet tuovat keittoon Aasian tuulahduksen.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | pkt | kalkkunanakkeja |
| 1 | rkl | Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljy |
| 1 | l | vettä |
| 1 | rkl | kasvisfondia |
| 1 | rs | Apetit Tuorekset Perhewok |
| 1 | chili | |
| inkivääriä raastettuna | ||
| tuoretta korianteria |
Valmistusohjeet
1. Paloittele kalkkunanakit ja ruskista ne kevyesti kattilassa kasviöljyssä.
2. Lisää muut ainekset korianteria lukuunottamatta ja keitä viitisen minuuttia. Silppua keittoon korianteria ja herkuttele heti.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti