Resepti
Nugetti-jalapenotikku platter
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | APETIT AURA JUUSTO&PORKKANA NUGETTEJA |
1 | pss | APETIT JALAPENO-CHEDDAR-KUKKAKAALI TIKKUJA |
Taco-jogurttia | ||
---|---|---|
2 | dl | vegaanista jogurttia |
100 | g | salsakastiketta |
1 | tl | savupaprikajauhetta |
2 | tl | chilijauhetta |
2 | tl | Cacao & Chili maustesekoitusta |
0,5 | tl | suolaa |
1 | tl | sokeria |
0,5 | kpl | limen mehua |
Hernemajoneesi | ||
1 | pss | Apetit Kotimaisia herneitä |
1 | prk | vegaanista majoneesia |
10 | g | jalapenoa |
1 | kpl | valkosipulin kynsiä |
0,5 | tl | suolaa |
Lisukkeeksi | ||
tuoretta ananasta | ||
kurkkua | ||
porkkanaa | ||
paprikaa | ||
nachoja | ||
limen lohkoja |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna nugetit ja jalapenotikut pakkauksien ohjeiden mukaan uunissa, paistinpannulla tai airfryerissa.
2. Valmista kastikkeet:
3. Taco-jogurtti: Mittaa kastikkeen kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Anna maustua kylmässä hetki.
4. Hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.
5. Lisukkeeksi tarjoile maissilastuja, ananasta, porkkanaa, kurkkua, paprikaa ja limen lohkoja.