Resepti

Nugetti-jalapenotikku platter

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Nugetti-jalapenotikku platter

Ainekset

1pssAPETIT AURA JUUSTO&PORKKANA NUGETTEJA
1pssAPETIT JALAPENO-CHEDDAR-KUKKAKAALI TIKKUJA
Taco-jogurttia
2dlvegaanista jogurttia
100gsalsakastiketta
1tlsavupaprikajauhetta
2tlchilijauhetta
2tlCacao & Chili maustesekoitusta
0,5tlsuolaa
1tlsokeria
0,5kpllimen mehua
Hernemajoneesi
1pssApetit Kotimaisia herneitä
1prkvegaanista majoneesia
10gjalapenoa
1kplvalkosipulin kynsiä
0,5tlsuolaa
Lisukkeeksi
tuoretta ananasta
kurkkua
porkkanaa
paprikaa
nachoja
limen lohkoja

Valmistusohjeet

1. Kuumenna nugetit ja jalapenotikut pakkauksien ohjeiden mukaan uunissa, paistinpannulla tai airfryerissa.

2. Valmista kastikkeet:

3. Taco-jogurtti: Mittaa kastikkeen kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Anna maustua kylmässä hetki.

4. Hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.

5. Lisukkeeksi tarjoile maissilastuja, ananasta, porkkanaa, kurkkua, paprikaa ja limen lohkoja.