Resepti
Papa Rafkin Fantasia lohi-punarapu-kaprispizza
Arvio: 3.8 / 5
Nyt helposti omasta pakkasesta Papa Rafkinin -pizzaa, jossa on ohut pohja, maukas tomaattikastike, täytettä laidasta laitaan ja maukas edam-emmental juusto. Lisää lempitäytteesi!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 1 annos
                            Ainekset
| Täytteeksi: | ||
|---|---|---|
| 1 | pkt | punaravunpyrstöjä | 
| 1 | pkt | kylmäsavulohta (á 150 g) | 
| 1 | kpl | kapriksia | 
| 1 | dl | edamjuustoraaste | 
| Paiston jälkeen: | ||
| 1 | avokado kuutioituna kuumalle pizzalle | |
| 2 | rkl | lehtipersiljaa silputtuna | 
| 1 | kpl | Papa Rafkin fantasia-pizza | 
Valmistusohjeet
1. Varaa pizzaan lisättävät ylimääräiset täytteet esille ja esikäsittele ne.
2. Poista pizza muovikääreestä ja nosta se uunipannulle leivinpaperille. Jaa pizzalle täytteet. Paista 250°C:ssa uunin keskitasolla 7-10 min kunnes juusto on kunnolla sulanut.
 Jaa
 Facebook
            
 LinkedIn
            
 Sähköposti