Resepti
Peruna-kirjolohilaatikko
Arvio: 3.3 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4
Ainekset
2 | pss | Sour Cream & Onion Perunasiivut (à 500g) |
200 | g | Graavikirjolohisiivuja |
3 | rkl | Silputtua ruohosipulia |
2 | dl | Fraiche kermaa |
Valmistusohjeet
1. Kaada voideltuun uunivuokaan 1 pussi perunasiivuja.
2. Lado päälle graavikirjolohisiivut ja ripottele kalan päälle silputtua ruohosipulia.
3. Lisää päälle toinen pussi perunasiivuja.
4. Kaada fraiche kerma tasaisesti vuokaan perunoiden päälle.
5. Paista uunissa 225 asteessa noin 50 minuuttia.
6. Anna vetäytyä 5 minuuttia ennen tarjoilua.
7. Koristele silputulla ruohosipulilla.