Resepti

Peruna-kirjolohilaatikko

Arvio: 2.6 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Peruna-kirjolohilaatikko

Ainekset

2pssSour Cream & Onion Perunasiivut (à 500g)
200gGraavikirjolohisiivuja
3rklSilputtua ruohosipulia
2dlFraiche kermaa

Valmistusohjeet

1. Kaada voideltuun uunivuokaan 1 pussi perunasiivuja.

2. Lado päälle graavikirjolohisiivut ja ripottele kalan päälle silputtua ruohosipulia.

3. Lisää päälle toinen pussi perunasiivuja.

4. Kaada fraiche kerma tasaisesti vuokaan perunoiden päälle.

5. Paista uunissa 225 asteessa noin 50 minuuttia.

6. Anna vetäytyä 5 minuuttia ennen tarjoilua.

7. Koristele silputulla ruohosipulilla.