Resepti

Pestokala ja Muurikka-kasvikset BBQ

Arvio: 2 / 5

Pesto maistuu mahtavalta kalafileiden välissä, Muurikka BBQ -kasvisten kera.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Pestokala ja Muurikka-kasvikset BBQ

Ainekset

600gvaaleita nahattomia kalafileitä, esim. kuhaa tai siikaa
1dlpestoa
8pekoniviipaletta tai ilmakuivattua kinkkua
3rklNeito Rypsiöljyä™
1pssApetit BBQ Muurikka-kasviksia
Lisäksi:
1sitruuna lohkoina
basilikaa

Valmistusohjeet

1. Paloittele kalafileet siten, että saat 8 palaa. Mausta kalapalat pestolla, pane kaksi palaa vastakkain ja kääräise ympärille pekonia tai ilmakuivattua kinkkua. Kiinnitä cocktailtikuilla. Grillaa kalapaketteja muutama minuutti molemmilta puolilta. Kuumenna samalla tilkka kasviöljyä muurikassa ja paista kasvikset kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Poista cocktailtikut. Tarjoa kala Muurikka-kasvisten ja sitruunalohkojen kanssa. Koristele yrteillä.