Resepti
Pestokala ja Muurikka-kasvikset BBQ
Arvio: 2 / 5
Pesto maistuu mahtavalta kalafileiden välissä, Muurikka BBQ -kasvisten kera.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
600 | g | vaaleita nahattomia kalafileitä, esim. kuhaa tai siikaa |
1 | dl | pestoa |
8 | pekoniviipaletta tai ilmakuivattua kinkkua | |
3 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | pss | Apetit BBQ Muurikka-kasviksia |
Lisäksi: | ||
---|---|---|
1 | sitruuna lohkoina | |
basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Paloittele kalafileet siten, että saat 8 palaa. Mausta kalapalat pestolla, pane kaksi palaa vastakkain ja kääräise ympärille pekonia tai ilmakuivattua kinkkua. Kiinnitä cocktailtikuilla. Grillaa kalapaketteja muutama minuutti molemmilta puolilta. Kuumenna samalla tilkka kasviöljyä muurikassa ja paista kasvikset kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Poista cocktailtikut. Tarjoa kala Muurikka-kasvisten ja sitruunalohkojen kanssa. Koristele yrteillä.