Resepti

Pinaattimuhennos luomupinaatista

Vaalea kala, miedon makea palsternakka ja mehevä pinaattimuhennos on ruoka, joka sopii arkeen ja juhlaan ja maistuu lapsillekin. Halutessasi voit valmistaa tämän ruuan Apetit Kotimainen Luomu Pinaatista.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Pinaattimuhennos luomupinaatista

Ainekset

2rklvoita
3rklvehnäjauhoja
3dlmaitoa
0,5pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1tlsuolaa
1tlmuskottipähkinää
Tarkoiluun:
1rklApetit-rypsiöljyä
3palsternakkaa
500gvaaleaa kalaa, esim. turskaa

Valmistusohjeet

1. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauho ja kypsennä seosta keskilämmöllä, kunnes seos sakenee. Älä ruskista seosta.

2. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon osa maidosta. Sekoita vispilällä. Lisää loppu maito ja keitä seosta hiljalleen viitisen minuuttia sitä samalla puulastalla sekoitellen.

3. Sulata joukkoon pinaatti ja kuumenna. Lisää mausteet ja tarjoa paistetun kalan, keitettyjen kananmunien ja kypsien palsternakkojen kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!