Resepti
Ratatouillevuoka à la Tuorekset
Arvio: 3.5 / 5
Ratatouille on niin herkullista, että sitä voi syödä yhteänä päivänä padasta ja vaikka jo seuraavana juustolla kuorrutettuna uunivuokana.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta

Ainekset
1 | rs | Apetit Tuorekset Perhewok (à 350 g) |
1 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | tlk | hyvää tomaattimurskaa (à 400 g) |
0,5 | prk | säilöttyjä valkosipulin kynsiä (à 200 g/130 g) |
2 | tl | timjamia |
1 | rkl | sitruunamehua |
1 | rkl | balsamico-viinietikkaa |
2 | dl | emmental-juustoraastetta |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna tilkka kasviöljyä padassa ja kääntele kasviksia siinä muutama minuutti.
2. Lisää loput ainekset juustoraastetta lukuunottamatta.
3. Kaada seos uunivuokaan ja jaa päälle juusto. Kypsennä 20 minuttia 200-asteisessa uunissa. Herkuttele esimerksiksi savukalan ja hyvän leivän kera.
4. Huom! Apetit Tuorekset elää sesongeissa. Kuvan kasvissekoitus poikkeaa reseptistä.