Resepti

Ratatouillevuoka à la Tuorekset

Ratatouille on niin herkullista, että sitä voi syödä yhteänä päivänä padasta ja vaikka jo seuraavana juustolla kuorrutettuna uunivuokana.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Ratatouillevuoka à la Tuorekset

Ainekset

1rsApetit Tuorekset Perhewok (à 350 g)
1rklNEITO™ -rypsiöljyä
1tlkhyvää tomaattimurskaa (à 400 g)
0,5prksäilöttyjä valkosipulin kynsiä (à 200 g/130 g)
2tltimjamia
1rklsitruunamehua
1rklbalsamico-viinietikkaa
2dlemmental-juustoraastetta

Valmistusohjeet

1. Kuumenna tilkka kasviöljyä padassa ja kääntele kasviksia siinä muutama minuutti.

2. Lisää loput ainekset juustoraastetta lukuunottamatta.

3. Kaada seos uunivuokaan ja jaa päälle juusto. Kypsennä 20 minuttia 200-asteisessa uunissa. Herkuttele esimerksiksi savukalan ja hyvän leivän kera.

4. Huom! Apetit Tuorekset elää sesongeissa. Kuvan kasvissekoitus poikkeaa reseptistä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!