Resepti
Remoulade-kastike ja savukirjolohi
Arvio: 3.7 / 5
Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | salottisipuli | |
0,5 | pieni porkkana | |
1 | rkl | kapriksia |
2 | rkl | persiljaa |
4 | anjovisfileetä | |
0,5 | dl | maustekurkkuja pieneksi kuutioituna |
0,5 | tl | sinappia |
1 | tl | mustapippuria |
100 | g | kermaviiliä |
1 | dl | majoneesia |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
750 | g | savustettu kirjolohifilee (à 750 g) |
Valmistusohjeet
1. Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella.
2. Sekoita aineksista kastike. Anna maustua vähintään tunnin ajan ennen käyttöä. Käytä savukalan ja kalahampurilaisten kastikkeena ja katkarapu-SUBissa.