Resepti
Savukalatahna
Arvio: 3.4 / 5
Savukalatahna on proteiinipitoinen, vähärasvainen leivänpäällinen.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
250 | g | savustettu kirjolohifilee |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä |
mustapippuria | ||
sileälehtistä persiljaa silputtuna | ||
1 | rkl | kapriksia |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
8 | saaristolaisleipäviipaletta | |
2 | dl | oliiveja |
Valmistusohjeet
1. Paloittele savukala tehosekoittimeen. Lisää loput ainekset ja jauha seos rouheiseksi leivänpäälliseksi tai tasaiseksi tahnaksi. Käytä levitteenä leivällä tai pastan kastikkeena.