Resepti

Savuporojuustokeitto ja sienibruschetat

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2

Vähälaktoosinen
Savuporojuustokeitto ja sienibruschetat

Ainekset

1pktApetit Kotimainen savuporokeittoa (à 370g)
Sienibruschetat
200gkantarelleja tai suppilovahveroita
1kplsalottisipulia
1kplvalkosipulinkynsi
1rklvoita
1dlruokakermaa
2rklruohosipulia hienonnettuna
0,5kplpatonkia
parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna keitto pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sienibruschetat: Putsaa sienet ja revi ne käsin pienemmiksi paloiksi. Pienet sienet voi jättää kokonaisiksi. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynsi.

3. Laita sienet pannulle ja hauduta niistä enimmät nesteet pois. Lisää voi pannulle ja anna sulaa. Sekoita joukkoon sipuli ja valkosipuli, paista muutaman minuutin ajan.

4. Kaada kerma pannulle ja anna seoksen hautua noin viisi minuuttia. Mausta ruohosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.

5. Leikkaa patonki siivuiksi ja paahda ne kuivalla kuumalla pannulla. Jaa sienimuhennos patonkien päälle ja viimeistele raastamalla hieman parmesaania jokaiselle bruschetalle.

6. Tarjoile keiton kanssa.