Resepti
Savuporojuustokeitto ja sienibruschetat
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2
Ainekset
1 | pkt | Apetit Kotimainen savuporokeittoa (à 370g) |
Sienibruschetat | ||
---|---|---|
200 | g | kantarelleja tai suppilovahveroita |
1 | kpl | salottisipulia |
1 | kpl | valkosipulinkynsi |
1 | rkl | voita |
1 | dl | ruokakermaa |
2 | rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
0,5 | kpl | patonkia |
parmesaanijuustoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna keitto pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sienibruschetat: Putsaa sienet ja revi ne käsin pienemmiksi paloiksi. Pienet sienet voi jättää kokonaisiksi. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynsi.
3. Laita sienet pannulle ja hauduta niistä enimmät nesteet pois. Lisää voi pannulle ja anna sulaa. Sekoita joukkoon sipuli ja valkosipuli, paista muutaman minuutin ajan.
4. Kaada kerma pannulle ja anna seoksen hautua noin viisi minuuttia. Mausta ruohosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
5. Leikkaa patonki siivuiksi ja paahda ne kuivalla kuumalla pannulla. Jaa sienimuhennos patonkien päälle ja viimeistele raastamalla hieman parmesaania jokaiselle bruschetalle.
6. Tarjoile keiton kanssa.