Resepti
Tabbouleh fetalla & granaattiomenalla
Arvio: 1.5 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 6
Ainekset
1 | dl | bulguria |
1 | pss | Apetit Kasvislisäke lehtikaalilla (à 300 g) |
1 | kpl | pieni kurkku |
1 | kpl | iso tomaatti |
0,5 | tl | suolaa |
1 | kpl | ruukku lehtipersiljaa |
0,5 | kpl | ruukkua minttua |
3 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
2 | rkl | sitruunamehua |
0,5 | kpl | granaattiomena |
100 | g | fetajuustoa |
mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Kypsennä bulgur paketin ohjeen mukaan, valuta ja anna jäähtyä. Sulata Kasvislisäke lehtikaalilla.
2. Leikkaa kurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi ja sekoita niiden joukkoon suola. Anna maustua 10 minuuttia. Valuta ylimääräiset nesteet pois.
3. Sekoita bulgur, kurkku ja tomaatti keskenään, lisää sulanut Kasvislisäke lehtikaalilla. Hienonna lehtipersilja ja minttu ja sekoita bulgurin joukkoon. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa - huomioi kuitenkin, että feta on suolaista.
4. Kaada tabbouleh tarjoiluvadille ja viimeistele puolikkaan granaattiomenan siemenillä ja murustetulla fetajuustolla. Rouhi pintaan mustapippuria.