Resepti

Tabbouleh fetalla & granaattiomenalla

Arvio: 1.5 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 6

Laktoositon
Tabbouleh fetalla & granaattiomenalla

Ainekset

1dlbulguria
1pssApetit Kasvislisäke lehtikaalilla (à 300 g)
1kplpieni kurkku
1kpliso tomaatti
0,5tlsuolaa
1kplruukku lehtipersiljaa
0,5kplruukkua minttua
3rklApetit Rypsiöljyä
2rklsitruunamehua
0,5kplgranaattiomena
100gfetajuustoa
mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Kypsennä bulgur paketin ohjeen mukaan, valuta ja anna jäähtyä. Sulata Kasvislisäke lehtikaalilla.

2. Leikkaa kurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi ja sekoita niiden joukkoon suola. Anna maustua 10 minuuttia. Valuta ylimääräiset nesteet pois.

3. Sekoita bulgur, kurkku ja tomaatti keskenään, lisää sulanut Kasvislisäke lehtikaalilla. Hienonna lehtipersilja ja minttu ja sekoita bulgurin joukkoon. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa - huomioi kuitenkin, että feta on suolaista.

4. Kaada tabbouleh tarjoiluvadille ja viimeistele puolikkaan granaattiomenan siemenillä ja murustetulla fetajuustolla. Rouhi pintaan mustapippuria.