Resepti
Tofupihvit ja Muurikka-kasvikset
Arvio: 2.8 / 5
Tofu on soijasta valmistettua eli se sopii Muurikka-kasvisten kera myös kasvisruokailijoille.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pkt | maustamatonta tofua |
Marinadi | ||
---|---|---|
0,5 | sitruunan mehu | |
2 | rkl | soijakastiketta |
1 | rkl | seesamiöljyä |
1 | rkl | fariinisokeria |
1 | rkl | raastettua tuoretta inkivääriä |
0,5 | tl | suolaa |
1 | tl | rouhittua mustapippuria |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
Tarjoiluun | ||
1 | pss | Apetit Muurikka-kasvikset BBQ 500 g |
1 | rkl | tuoretta korianteria |
Valmistusohjeet
1. Viipaloi tofu. Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi tofuviipaleiden päälle ja anna maustua muutama tunti tai seuraavaan päivään jääkaapissa.
2. Ota tofuviipaleet marinadista ja voitele ne kasviöljyllä. Grillaa viipaleet molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Kuumenna samalla tilkka kasviöljyä muurikassa. Lisää kasvikset ja paista ne kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa tofupihvit Muurikka-kasvisten kanssa. Koristele yrteillä.