Resepti

Uunijuuressalaatti ja Särkipullat

Paahdetut juurekset ja kalapullat on helppo mutta juhlava ateria.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Uunijuuressalaatti ja Särkipullat

Ainekset

1pssApetit Isot uunijuurekset
2rklhunajaa
3rklApetit-rypsiöljyä
1tlsuolaa
0,5tlmustapippuria
1pssApetit Särkisen kalapyörykät
1dlmustia, kivettömiä kalamataoliiveja
1prksäilöttyä artisokkaa
250gkirsikkatomaatteja
0,5ciapatta- tai maalaisleipä
1ruukku rucolaa
Kastike
aiolia
tilliä

Valmistusohjeet

1. Laita juurekset uunivuokaan. Sekoita joukkoon hunaja ja kasviöljy. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Paista juureksia 225-asteessa 10 minuuttia ja sekoita.

2. Lisää kalapyörykät, oliivit, artisokat ilman lientä, kokonaiset tomaatit ja leipä reiluina kuutioina. Jatka paistamista kunnes ainekset ovat lämpimiä ja saaneet hieman väriä. Revi salaatin päälle rucolaa. Tarjoa tillisilpulla maustetun aiolin kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!