Resepti
Vähemmän hävikkiä - Valkoinen perunapizza
Arvio: 4.5 / 5
Ole luova, tyhjennä jääkaappia jämistä ja vähennä hävikkiä! Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti julkaisee vuoden mittaan ruokahävikin vähentämiseen suunnattuja reseptejä, joissa ruoka-ainesten käyttö on tavanomaisia reseptejä vapaampaa ja soveltavampaa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 1-2
Ainekset
1 | kpl | Apetit Pizzapohja |
0,5 | prk | noin puoli purkkia Creme Fraichea (à 150g) |
2 | dl | yli jääneitä perunasiivuja |
2 | dl | sitä juustoa raastettuna mitä kaapista löytyy |
pakastepinaattia tai yrttejä mitä kaappiin on jäänyt |
Valmistusohjeet
1. Laita pizzapohja leivinpaperoidulle uunipellille sulamaan hetkeksi.
2. Levitä pohjalle creme fraiche ja päälle perunasiivuja.
3. Voit lisätä hieman väriä mukaan jos kaapista löytyy esimerkiksi pakastepinaattia tai vaikka tuoreita yrttejä.
4. Lisää juustoraaste tai raasta sitä juustoa mitä kaapissa sattuu olemaan.
5. Paista uunissa 250 asteessa noin 6-8 minuuttia.