Resepti

Vähemmän hävikkiä - Valkoinen perunapizza

Arvio: 4.5 / 5

Ole luova, tyhjennä jääkaappia jämistä ja vähennä hävikkiä! Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti julkaisee vuoden mittaan ruokahävikin vähentämiseen suunnattuja reseptejä, joissa ruoka-ainesten käyttö on tavanomaisia reseptejä vapaampaa ja soveltavampaa.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 1-2

Vähemmän hävikkiä - Valkoinen perunapizza

Ainekset

1kplApetit Pizzapohja
0,5prknoin puoli purkkia Creme Fraichea (à 150g)
2dlyli jääneitä perunasiivuja
2dlsitä juustoa raastettuna mitä kaapista löytyy
pakastepinaattia tai yrttejä mitä kaappiin on jäänyt

Valmistusohjeet

1. Laita pizzapohja leivinpaperoidulle uunipellille sulamaan hetkeksi.

2. Levitä pohjalle creme fraiche ja päälle perunasiivuja.

3. Voit lisätä hieman väriä mukaan jos kaapista löytyy esimerkiksi pakastepinaattia tai vaikka tuoreita yrttejä.

4. Lisää juustoraaste tai raasta sitä juustoa mitä kaapissa sattuu olemaan.

5. Paista uunissa 250 asteessa noin 6-8 minuuttia.