Resepti
Vönerpizza ja karpalolimonadi
Arvio: 2 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 1
Ainekset
1 | kpl | Apetit Superior Vöner pizza |
Karpalosiirappi | ||
---|---|---|
2 | dl | karpaloita |
2 | dl | sokeria |
2 | dl | vettä |
1 | kpl | tähtinanista |
1 | kpl | oksa rosmariinia |
Karpalolimonadi | ||
1 osa karpalosiirappia | ||
4 osaa kivennäisvettä |
Valmistusohjeet
1. Valmista ensin karpalosiirappi. Mittaa karpalot, sokeri ja vesi kattilaan. Lisää tähtianis ja rosmariini. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.
2. Valmista limonadi sekoittamalla karpalosiirappi varovasti kivennäisveteen. Tarjoile jäiden kanssa.