Rypsi- & rapsiöljy on jokaisen keittiön luottotuote. Monipuolisena se sopii lähes kaikkeen ruoanlaittoon ja sillä voi korvata lähes minkä tahansa ruoassa käytettävän rasvan. Rypsi-& rapsiöljy sopii salaattikastikkeisiin, paistamiseen, leipomiseen ja kylmiin tai lämpimiin kastikkeisiin. Öljynä rypsi- & rapsiöljy on mietoa ja se toimiikin makuaineiden kantajana tuoden ruoan omat aromit esille.
Ravinto on aina kokonaisuus. Rypsi- & rapsiöljyllä on kuitenkin runsaasti hyviä ominaisuuksia, miksi sen käyttöä kannattaa suosia.
Apetit rypsiöljyn nimi on nyt Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljy. Tuote pysyy ennallaan. Nimenmuutokseen vaikutti Ruokaviraston suositus muuttaa elintarvikkeiden nimet vastaamaan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta. Apetit Rypsi- & rapsiöljyssä käytetään raaka-aineena kotimaista rypsiä ja rapsia. Muutoksen yhteydessä tuote tuodaan osaksi Apetit Kotimainen -tuoteperhettä. Apetitin vähittäiskaupassa myytävä rypsi-rapsiöljy on aiemminkin puristettu 100-prosenttisesti kotimaisesta raaka-aineesta.
Apetit Kotimainen Rypsi- &rapsiöljyn nimenmuutos ei vaikuta tuotteeseen, vaan se pysyy ennallaan. Apetit Kotimainen Rypsi- &rapsiöljy on aiemminkin puristettu 100-prosenttisesti kotimaisesta rypsistä ja rapsista.
Apetitin kasviöljynpuristamo sijaitsee Kirkkonummen Kantvikissa, jossa puristetaan merkittävä osa kotimaisesta öljykasvisadosta. Apetitin kasviöljypuristamolle tehty investointi saatiin syksyllä valmiiksi, kun puristamon pakkaamon yhteyteen rakennettu pullotuslinjasto otettiin käyttöön.
Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljy onkin täysin kotimainen tuote: se puristetaan kotimaisesta rypsistä ja rapsista ja pullotetaan Apetitin Kirkkonummen kasviöljypuristamolla. Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyllä on Hyvää Suomesta -merkki, mikä viestii siitä, että tuote on valmistettu suomalaisista raaka-aineista suomalaisella työllä.