Tuote
Pakkaus: 250 g
GTIN: 6430104921002
Ainekset
Kukkakaalia
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Lisää jäiset kukkakaalit kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja tarjoile. Kukkakaalia voit käyttää lisäkkeeksi, keittojen, salaattien ja gratiinien valmistukseen. MIKROAALTOUUNISSA (800 W): Kuumenna täydellä teholla noin 6 minuuttia. Mausta ja tarjoile.
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100g | ||
---|---|---|
Energia | 100,00 kJ / 25,00 kcal | |
Rasva | 0,30 g | |
- josta tyydyttyneitä | 0,05 g | |
Hiilihydraatit | 2,20 g | |
- josta sokereita | 2,10 g | |
Proteiini | 1,80 g | |
Suola | 0,06 g | |
Ravintokuitu | 2,30 g |
Reseptit tästä tuotteesta
Vihannes-ohratto
Kukkakaaligratiini
Kukkakaali-kikhernesalaatti curryvinaigretella
Paistettua turskaa ja kukkakaalia
Kukkakaali-kananmunalisäke
Kukkakaali-tomaattilisuke
Kukkakaaliriisi ja pihvit
Kukkakaali-pistaasi-guacamole ja naan
Kanawokki one top noodle
Paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä
Kukkakaali-vuohenjuustokeitto
Kukkakaali-avokadotahna
Kukkakaali-savulohikeitto
Kukkakaali-papupannu intialaisittain
Kukkakaali-kasvisjauhispata
Kuuma kasvisjauhisvati
Kukkakaali-sitruunapasta
Kasvistacot & herne-maissi-paprikasalsa
Kikherne-kukkakaalimasala
Kesäkeitto
Valkosuklaa-kukkakaali-glögikakku
Kukkakaali Mac and Cheese