Tuote
Pakkaus: 200 g
GTIN: 6430104921200
Ainekset
Parsakaalia
Käyttöohje
Lisää jäiset parsakaalit kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia. Mausta ja tarjoile. Parsakaali sopii hyvin sellaisenaan lisäkkeeksi sekä gratiinien, pataruokien ja keittojen valmistukseen. MIKROAALTOUUNISSA (800 W): Kuumenna astiassa täydellä teholla 5 minuuttia. Mausta ja tarjoile.
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100g | ||
---|---|---|
Energia | 150,00 kJ / 35,00 kcal | |
Rasva | 0,00 g | |
- josta tyydyttyneitä | 0,00 g | |
Hiilihydraatit | 2,00 g | |
- josta sokereita | 2,00 g | |
Proteiini | 4,60 g | |
Suola | 0,02 g | |
Ravintokuitu | 2,50 g |
Reseptit tästä tuotteesta
Nopea wok
Parsakaali-fetanuudelit
Parsakaali-kananuudelit
Parsakaali-papusoppa
Hunajainen kanasalaatti
Lohta appelsiinikastikkeessa
Chilisilakat kasvispedillä
Kasviswokki
Parsakaali-fetapiirakka
Parsakaali-paprikalisuke
Parsakaali-pinaattismoothie
Parsakaali-juustoleivät
Parsakaali-omenasmoothie
Parsakaalipesto-savulohipizza
Vihreä kesäkeitto
Kanawokki one top noodle
Parsakaali-uuniperunat
Broccomole
Pasta broccomole
Parsakaali-parmesaani pasta
Pastavuoka
Viiden minuutin parsakaaliwok
Parsakaali-pinaatti-pastavuoka
Kanawokki
Paahdettu parsakaali
Parsakaalipestopasta & Kasvisjauhispyörykät
Parsakaali-omenasmoothie
Uuniperunat parsakaalilla ja juustokastikkeella
Sitruuna-parsakaalipasta