Tuote
Pakkaus: 300 g
GTIN: 6430104921378
Ainekset
Parsakaali, keltainen porkkana, pariisinporkkana.
Käyttöohje
Sadonkorjuusekoitus sopii hyvin sellaisenaan lisukkeeksi, gratiinien, pataruokien ja keittojen valmistukseen. Lisää keittoihin ja patoihin valmistuksen loppuvaiheessa. Mikroaaltouunissa (800 W): Kaada jäiset kasvikset kulhoon ja kuumenna täydellä teholla 7-8 min välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja voinokareella. Paistinpannulla: Kuumenna pannussa 3-4 rkl ruokaöljyä, lisää jäiset kasvikset ja paista sekoitellen 7-8 minuuttia. Mausta suolalla ja mieliyrteilläsi.
Ravintosisältö
| Ravintosisältö / 100g | ||
|---|---|---|
| Energia | 140,00 kJ / 35,00 kcal | |
| Rasva | 0,30 g | |
| - josta tyydyttyneitä | 0,06 g | |
| Hiilihydraatit | 3,80 g | |
| - josta sokereita | 3,70 g | |
| Proteiini | 2,60 g | |
| Suola | 0,04 g | |
| Ravintokuitu | 2,60 g | |
Reseptit tästä tuotteesta
Kookos-kanakastike
Kasvis-fetasalaatti
Sadonkorjaajan pata ja muusi
Sadonkorjuuvartaat, yrttikastike ja possufilee
Yrttimaustettua possun sisäfileetä ja fetagratinoidut kasvikset
Yhden astian sadonkorjuupasta
Pikkelöidyt sadonkorjuukasvikset
Sadonkorjuun uunisalaatti
Halloumi-kasvisvuoka lehtikaalipestolla
Kreikkalainen kana-riisipannu
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti