Elintarviketyöntekijöitä Säkylään

Elintarviketyöntekijöitä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa. 

Haemme Säkylään vakituiseen työsuhteeseen kahta

elintarviketyöntekijää

työskentelemään ruokapakastetehtaallemme pihvi- ja pyörykkälinjastollemme. Toinen avoimista tehtävistä sijoittautuu paistoon ja toinen päällystykseen.

Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta kaksivuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Voimassa oleva hygieniapassi ja kokemus elintarviketyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtaja (päällystys) Sari Valli 010 402 3361 ja työnjohtaja (paisto) Merja Haanpää 010 402 4355

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 25.4.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake