Satokausityöntekijöitä

Satokausityöntekijöitä

Haemme Säkylään pakastetehtaallemme 

SATOKAUSITYÖNTEKIJÖITÄ


satokausitöihin määräaikaiseen, noin 8 kk:n työsuhteeseen kesä-heinäkuusta 2023 alkaen. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan.
 
 
Apetitin kasvis- ja ruokapakasteet valmistetaan Säkylän vihannes- ja ruokapakastetehtaissa. Apetitin noin 140 sopimusviljelijää viljelee vuosittain yli 30 miljoonaa kiloa kotimaisia kasviksia Apetitin Säkylän pakastetehtaalle, jossa niitä käsitellään kesäkuusta alkaen n. 8 kuukauden ajan. 

Voit työskennellä yrityksemme monipuolisissa satokausityötehtävissä kotimaisten kasvisten parissa sekä muissa työtehtävissä ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaallamme. 
 
Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! 
 
Lisätietoja tehtävästä antavaa työnjohtaja Sami Sarin. Samin tavoitat numerosta 010 402 4348. Jos Sami ei pääse vastaamaan, jätä hänelle viesti, jotta hän voi palata asiaan.  
 
Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso).  

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 15.4.2023 mennessä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Toimithan ripeästi!  

Hae paikkaa

Avaa hakulomake