Ilo ilman kasviksia on teeskentelyä - Apetitin ja UIT:n yhteistyö saa jatkoa keväällä

Ilo ilman kasviksia on teeskentelyä - Apetitin ja UIT:n yhteistyö saa jatkoa keväällä

Apetit Oyj, lehdistötiedote 4.1.2019 klo 10:00

Apetitin ja Uuden Iloisen Teatterin menestyksekäs yhteistyö jatkuu keväällä musiikkiteatterin uuden Herkkua kuin heinänteko -revyyn myötä. Apetit jatkaa UIT:n pääyhteistyökumppanina yhteistyön hilpeän tunnelman tiivistyessä Ilo ilman kasviksia on teeskentelyä -teeman alle.

Apetit ja UIT, kaksi kotimaista klassikkoa, löysivät toisensa viime vuonna käynnistyneessä uudenlaisessa markkinointiyhteistyössä, joka yhdisti UIT:n iloisuuden Apetitin värikkääseen kasvisten maailmaan. Apetitin missio kasvisten ykkösenä on lisätä kasvisten syöntiä ja sitä kautta ihmisten hyvinvointia. UIT on puolestaan estradiviihteen ykkönen ja yhtä lailla lisäämässä iloa ja hyvinvointia ihmisten elämään.

- Viime vuonna toteutettu markkinointiyhteistyö oli menestys molempien näkökulmasta, joten jatkamme hyväksi todetulla konseptilla. Tämän vuoden revyyn nimi Herkkua kuin heinänteko sopii erityisen hyvin Apetitin maukkaisiin ja arkea helpottaviin tuotteisiin, joilla ihmisten on mutkatonta lisätä kasviksia jokaiseen päivään, sanoo Apetitin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Sanna Väisänen.

Linnanmäen Peacock-teatterissa vietetään keväällä 2019 hurmaavan hauskaa ilonkorjuujuhlaa, kun UIT tarjoaa ystävilleen kotimaisen käsinkirjoitetun kevytrevyyn. Luvassa on mahtava kattaus luomusketsejä, lähilaulua ja Jean S:n rakkaudella esittämää biodynaamista musiikkia.

- UIT:n ja Apetitin arvopohjat kohtaavat erinomaisesti ja meidän onkin helppo jatkaa raikasta ja rikasta kumppanuuttamme. Alusta asti meitä ja tuotteitamme on yhdistänyt korkea laatu ja kotimaisuusaste, terveellisyys sekä pirskahteleva ilo, toteaa UIT:n teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen.

Herkkua kuin heinänteko -kevätrevyy nähdään Linnanmäen Peacock-teatterissa 4.5.-15.6.2019.

Lisätietoja:

Sanna Väisänen, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, Apetit
p. 010 402 4041,

Timo Kärkkäinen, teatterinjohtaja, UIT
p. 050 515 1575,


Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

Uusi Iloinen Teatteri on vuonna 1978 perustettu viihteellinen teatteri. UIT-lyhenteellä tunnettu musiikkiteatteri jatkaa ja jalostaa suomalaista revyyperinnettä ja on ainoa ammattimainen revyyteatteri Suomessa. Perinteisen Linnanmäen Peacock-teatterin kevätrevyyn lisäksi teatteri on laajentanut myös kesäteatteriareenoille ja risteilylaivoille. Lue lisää www.uit.fi.

KuvaliitteetLiittyvät artikkelit

Apetit liittyy elintarvikealan materiaalitehokkuussitoumukseen

Apetit Oyj, Lehdistötiedote 10.2.2020 klo 9.30

Kasvikset kuuluvat joulupöytään - uusia makuja joulun herkkuihin

Apetit Oyj, lehdistötiedote 12.12.2019 klo 10:00