Apetit Oyj:n vuosikertomus 2022 on julkaistu

Apetit Oyj:n vuosikertomus 2022 on julkaistu

Apetit Oyj, pörssitiedote 10.3.2023 klo 14.00

Apetit Oyj:n vuosikertomus 2022 on julkaistu

Apetit Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, vuoden 2022 tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin sekä vastuullisuusraportin.

Tilinpäätös julkaistaan European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti. Taloudellinen katsaus on saatavilla erillisenä XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty XBRL-merkeillä. XHTML-tiedosto ja sen XBRL-merkinnät on varmennettu tilintarkastusyhteisön toimesta. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy on toimittanut kohtuullisen varmuuden antavan riippumattoman tilintarkastajan varmennusraportin Apetitin ESEF-tilinpäätökseen liittyen kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti.

Vuosikertomus, palkitsemisraportti ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostona ja tilinpäätös sekä toimintakertomus XHTML-tiedostona. Materiaalit ovat saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa apetit.fi/sijoittajille.

Apetit Oyj

Lisätietoja:

Miika Kemilä, viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö, puh. 010 402 4044

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa.


Liittyvät artikkelit

Apetit Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet - Esa Mäki

Apetit Oyj, pörssitiedote 16.3.2023 klo 13.30

Apetit Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet - Timo Huttunen

Apetit Oyj, pörssitiedote 16.3.2023 klo 13.30