Apetit-kummijoukkueet

Apetit-kummijoukkueet toimivat lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin puolesta

Tukeakseen lasten ja nuorten hyvinvointia ja liikuntaa, Apetit valitsee vuosittain kummijoukkueita tukiohjelmaansa. Kummijoukkuevalinnoissa painotetaan seuran tai joukkueen paikallisesti merkittävää työtä, joka luo mahdollisuuksia yhdenvertaiselle lasten ja nuorten liikkumiselle. Apetitin kummijoukkueet valitaan yhtiön tuotantopaikkakuntien, Säkylän, Kirkkonummen ja Pudasjärven läheisyydestä.

Apetit tukee vuosittain lahjoituksin ja tukimainoksin arvomaailmansa mukaisia yleishyödyllisiä, vastuullisia ja sosiaalisesti vaikuttavia kohteita. Osa tuesta jaetaan vuosittain valittaville kummijoukkueille lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Mitä Apetit-kummijoukkueelta vaaditaan?

Apetit-kummijoukkue on paikkakunnallaan ansiokasta juniorityötä tekevä seura tai joukkue, joka luo mahdollisuuksia yhdenvertaiselle lasten ja nuorten liikkumiselle.

Kummijoukkueeksi hakevalla seuralla on selkeät periaatteet kiusaamisen ja syrjimisen estämiseksi: jokaisen tulee kokea olevansa tervetullut seuran toimintaan ja kaikki halukkaat saavat harrastaa ja liikkua omalla tavallaan.

Apetitin kummijoukkueilleen myöntämän tuen täytyy suoraan edesauttaa seuran toimintaa sekä lasten ja nuorten liikkumista. Mahdollisia tuen käyttämiskohteita ovat esimerkiksi varustehankinnat ja turnausmatkat tai esimerkiksi vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksen tukeminen.

Kummijoukkueelle myönnetyn tuen kohdennus tulee todentaa Apetitille selkeästi. Kummijoukkueeksi hakeva seura tai joukkue sitoutuu viestinnälliseen yhteistyöhön Apetitin kanssa tuettavan kauden ajaksi.

Apetit-kummijoukkueet valitaan vuodeksi kerrallaan. Haku kummijoukkueeksi järjestetään vuosittain alkuvuoden aikana. Kummijoukkuehaku vuosille 2020-2021 on päättynyt. Haku käynnistetään jälleen vuoden 2022 alussa.

Katso täältä Apetit-kummijoukkueiden esittelyt