Opiskelijat

Haluatko yhdistää hyvän ruoan ja opintosi? Meillä voi olla sinulle idea.

Tarjoamme elintarvikealan sekä kaupallisen ja teknisen alan opiskelijoille mielenkiintoisia mahdollisuuksia työskennellä kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Vastuuviljelymenetelmämme kehittämisessä tarjoamme mahdollisuuksia myös maa- ja metsätalousalan opiskelijoille.

Lopputyöaiheet

Apetit tarjoaa vuosittain yksittäisiä opinnäytetyöpaikkoja eri alojen opiskelijoille. Tarjoamme yrityslähtöisen aiheen lisäksi laadukasta ohjausta työllesi ja mahdollisuuden kehittää toimintaamme jo opiskeluaikanasi. Ota rohkeasti yhteyttä kun aihepiirisi on hahmottumassa ja haluat tehdä kurssisi parhaan opinnäytetyön kanssamme.

Yhteistyössä Apetitin kanssa tehdyissä pro gradu -tutkielmissa on tutkittu esimerkiksi kotitalouksissa syntyvän ruokahävikin syitä ja uuden tuotteen kehittämistä tuotannon prosessiin soveltuvaksi. Apetitin toimeksiannosta on tehty myös opinnäytetyö, jossa luotiin markkinointisuunnitelma Apetitin uuden digipalvelun lanseeraamiseksi.

Kesä- ja työharjoittelupaikat

Palkkaamme vuosittain kesälomakaudelle useita kesäharjoittelijoita konsernin eri liiketoimintoihin ja eri paikkakunnille. Työpaikkoja löytyy koko matkalta pellolta pöytään Räpin koetilalta tuotantoon ja kuluttajamarkkinointiin saakka. Kesä- ja työharjoittelupaikat tulevat vuosittain hakuun alkuvuodesta.

Kesällä 2019 Apetit rekrytoi kesäharjoittelijoita eri puolille konsernia. Työpaikat sijaitsivat tuotantolaitoksilla Säkylässä ja Pudasjärvellä, minkä lisäksi paikkoja oli Helsingissä Kalasatamassa. Harjoittelijat työskentelivät esimerkiksi hankinnan, viljelykehityksen, laadun, markkinoinnin ja digimarkkinoinnin sekä tuotannonsuunnittelun parissa.

Korkeakouluopiskelijoiden trainee-ohjelmat

Kasvatamme ruoka-alalle vastavalmistuneita eri alojen opiskelijoita. Trainee-ohjelmat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä ruokatalon toimintaan. Trainee-ohjelmat tarjoavat usein myös mahdollisuuden työllistymiseen Apetit-konserniin ohjelman päättymisen jälkeen. Trainee-tehtävät tulevat hakuun avoimina työpaikkoina ympäri vuoden.

Toivomme, että tähänastiset opintosi ovat sujuneet vahvasti, olet ihmisenä utelias ja analyyttinen sekä tietysti hyvä tiimipelaaja. Jos sinulla on intohimo luoda hyvinvointia maailmaan kasvispainotteisen ruoan avulla, tulet nauttimaan työstäsi kanssamme.