Resepti

Mausteinen Sriracha-lohisalaatti

Raastetusta kurkusta tulee hauskan näköinen salaatti. Tee tarjolle sriracha-majoneesi ja kokoa kiinnostavat annokset salaatista ja savukalasta.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Mausteinen Sriracha-lohisalaatti

Ainekset

300gSavulohta
1kurkku
1avokado
1tlriisiviinietikkaa
1rklseesaminsiemeniä paahdettuna
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
Kastike
0,5dlmajoneesia
1,5tlsriracha-kastiketta
Tarjoiluun
3rklparmesaania

Valmistusohjeet

1. Kuori kurkku ja halkaise se pituussuunnassa. Koverra keskusta pois ja raasta kurkusta mahdollisimman pitkiä suikaleita. Kuori avokado ja poista kivi. Leikkaa avokado paloksi tai lohkoiksi. Mausta seos riisiviinietikalla ja siemenillä.

2. Leikkaa lohi annospaloiksi. Kokoa aineksista salaattiannokset.

3. Sekoita kastike ja nosta se kulhossa tarjolle. Tarjoa raastetun tai lastuiksi leikatun parmesaanijuuston kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!