Resepti

Hunajainen kanasalaatti

Arvio: 3.7 / 5

Muista tämä ohje isoja juhlia järjestäessäsi! Pakastekasvisten vuoksi jääkaappiin jää tilaa kakulle ja muille tarjoiluille, ja mikä parasta, salaatti valmistuu kädenkäänteessä.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Hunajainen kanasalaatti

Ainekset

2tlNeito Rypsiöljyä™
1rshunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1pssApetit Pikkuporkkanoita (200 g)
1pssApetit Parsakaalia (200 g)
1prkvalkosipulinkynsiä yrttimarinadissa
1tlklatva-artisokkaa kasviöljyssä
0,5hunajamelonia (noin 400 g)
1rsminiluumutomaatteja
Tarjoiluun
1pssvihreää salaattia

Valmistusohjeet

1. Kuumenna rypsiöljy paistinpannulla ja ruskista broilerinsuikaleet siinä. Jatka kypsennystä, kunnes liha on täysin kypsää. Siirrä lihasuikaleet kulhoon ja nosta pannulle porkkanat tai bataatit, parsakaalit ja valkosipulinkynnet liemineen. Kuumenna seosta muutama minuutti.

2. Valuta latva-artisokat. Kuori hunajameloni, poista keskusta ja kuutioi meloni. Puolita miniluumutomaatit.

3. Pane kaikki ainekset kulhoon herneenversoja lukuun ottamatta ja sekoita hyvin.

4. Siirrä tarjoiluastiaan ja viimeistele halutessasi herneenversoin.

6. Vinkki! Vihreä salaatti tuo keväistä ilmettä. Pese lehtevää salaattia juhlapäivää edeltävänä iltana ja irrottele lehdet puhtaalle keittiöliinalle. Kääri rullalle ja ujuta pötkö jääkaappiin. Sekoittele tarjolle uusi salaatti pötköstä salaatinlehtiä ja jääkaapin rasioista.