Myyntipäällikkö

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.   Etsimme nyt Avena Nordic Grain Oy:n palvelukseen huippuosaajaa Öljykasvituotteet-liiketoimintaamme rypsiöljynpuristamolle Kirkkonummen Kantvikiin: Tulos- ja kehityshakuinen myyntipäällikkö Raportoit tehtävässäsi suoraan liiketoimintajohtajalle ja kuulut tehtaan operatiiviseen johtoryhmään. Tehtäviisi kuuluvat: elintarvikeöljyjen myynnistä vastaaminen teollisuus- ja food service -myyntikanavien osalta öljyn hinnoittelu ja kannattavuuden seuranta - sinulle on luontaista ajatella tuloslaskelman viimeistä riviä pelkän ylärivin sijaan pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen ja ylläpitäminen merkittäviin tuotekehitysprojekteihin ja niiden kaupallistamiseen osallistuminen liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät kuten logististen ratkaisujen, pakkausratkaisujen ja investointimahdollisuuksien ideointi Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta: ensisijaisesti soveltuvaa korkeakoulututkintoa muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, etenkin teollisuusmyynnistä erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsi katsotaan eduksi tulosajattelua ja vahvoja neuvottelutaitoja oma-aloitteisuutta ja voimakasta kehitysdraivia erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä elintarviketeollisuuden ja hyödykekaupan tuntemus katsotaan eduksi Tarjoamme vaativan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja yhtiön liiketoimintaa. Tule mukaan innostuneeseen ja osaavaan joukkueeseemme! Kiinnostuitko? Lisätietoja myyntipäällikön tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Tero Heikkinen (+358 10 402 2310) 6.7.2020 klo 9-15 ja 7.7.2020 klo 11-15. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 8.7.2020 täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen. Kannattaa toimia nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

HR-asiantuntija Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.   Nyt haemme tiimimme vahvistukseksi Säkylään HR-ASIANTUNTIJAA HR-asiantuntijan ensisijaisena tehtävänä on tukea henkilöstömme ja esimiestemme onnistumista kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa. Tässä roolissa painottuvat erityisesti rekrytointeihin, osaamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin ja raportointiin liittyvät tehtävät mutta lisäksi myös työsuhde- ja palkka-asioiden laaja-alainen hallinta. Esimiehenäsi toimii henkilöstöpäällikkö. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta ja näyttöjä henkilöstöhallinnon monipuolisista tehtävistä. Hahmotat hyvin HR:n roolin liiketoiminnan kumppanina, olet proaktiivinen ja pystyt myös joustavasti reagoimaan alati muuttuvissa tilanteissa säilyttäen priorisointikykysi. Sinulla on hyvä tilannetaju ja järjestelmällisyytesi auttaa sinua pitämään kokonaisuuden hallinnassa. Työssä tarvitaan erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja/tai pitkä kokemus vastaavista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta elintarviketeollisuuden HR-ympäristöstä. Tarjoamme sinulle paikkaa, jossa pääset vaikuttamaan ja kantamaan vastuuta laaja-alaisesti, suurista linjoista päivittäisiin rutiineihin - voit kehittää ja kehittyä. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 12.07.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti niiden saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sari Valonen (+358 400 797353) pe 26.6. klo 8-10, ke 1.7. klo 15-17 ja ke 8.7. klo 14-16.

Tuotekehittäjä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Etsimme nyt Säkylään pakastetuotteiden tuotekehitystiimiin intohimolla ruokaan suhtautuvaa TUOTEKEHITTÄJÄÄ Vastaat nimettyjen tuoteryhmien tuotekehitysprojektien toteuttamisesta sekä nykytuotteiston ylläpidosta ja kehittämisestä Apetit Ruokaliiketoiminnan tuotekehitysohjelman mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat mm. tuotteiston reseptiikan kehittäminen, raaka-ainetestaukset, tuotannon koeajot ja prosessinkehitys. Lisäksi vastaat vastuualueesi tuotetiedoista. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan korkeakoulututkintoa, esim. ETM, bio- ja elintarviketekniikan insinööri tai vastaavaa osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta elintarviketeollisuuden tuotekehitystehtävistä sekä sopimusvalmistus- ja yhteistyöhankkeista. Toivomme, että seuraat ruoka-alan kehitystä, pidät työskentelystä useiden projektien ja sidosryhmien parissa ja haluat omalla positiivisella asenteellasi rakentaa vahvoja suhteita läpi organisaation. Odotamme hakijalta innokasta asennetta uuden oppimiseen sekä kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kokemusta projektityöskentelystä sekä kehitysprojektien läpiviennistä. Tarjoamme sinulle monipuoli​sen ja itsenäisen työn Apetitilla. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitys- ja laatupäällikkö Jenni Haapiainen puh. +358 10 402 4325/ 12.5. klo 8-9, 14.5. klo 15-16, 18.5. klo 15-16. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa 24.5.2020 mennessä täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen.

Hankintapäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt hankintaorganisaatioomme Säkylään HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ Tehtävässä päävastuualueenasi ovat Apetitin pakastetuoteliiketoiminnan pakkausmateriaalihankinnat sekä tiettyjen kotimaisten ja ulkomaisten raaka-aineiden hankinta. Vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi hankinnoista, toimittajien kartoittamisesta, yhteistyö- ja tarjousneuvotteluista sekä sopimuksien laadinnasta toimitukseen asti. Tehtäviisi kuuluvat: Pakkausten ja pakkausmateriaalien kehittäminen Oman vastuualueen toimittajahallinta, sopimusten neuvottelu ja implementointi Ostettavien tuotteiden laadun määrittely yhdessä laadun kanssa Hintatason ennustaminen ja budjetointi sekä markkinahintojen seuranta Tulosten raportointi ja tavoitteiden täyttäminen Hankintastrategian luontiin osallistuminen ja toteutus oman vastuualueen osalta Tehtävä sopii sinulle, jos pidät haasteista, viet hallitusti suurempiakin hankintakokonaisuuksia maaliin asti ja olet taitava verkostojen rakentaja. Toivomme sinulta kokemusta hankintatoimen ja materiaalihallinnan tehtävistä. Etunasi on aikaisempi kokemus pakkausmateriaalien kanssa toimimisesta sekä tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Arvostamme hyvää organisointikykyä, aktiivista otetta tehtävien hoitamisessa sekä halukkuutta kehittyä työssäsi. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän osaavassa ja dynaamisessa tiimissä elintarvikeliiketoiminnan näköalapaikalla. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus sekä kehittää että kehittyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja viljelytyspäällikkö Gunta Cirule (+358 10 402 4414) ke 25.3. klo 13-15 ja ti 31.3.2020 klo 14-16. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa 5.4.2020 mennessä täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti niiden saavuttua.

Kesätyöntekijöitä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Säkylän toimipisteen kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme Säkylään sinua Kesätyöntekijä Haemme elintarviketyöntekijöitä kesätöihin määräaikaiseen työsuhteeseen noin touko-elokuun ajaksi. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan. Voit työskennellä yrityksemme vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakastetehtaallamme tai vihannespakastetehtaallamme. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 22.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Satokausityöntekijöitä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Säkylän toimipisteen kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme Säkylään sinua Satokausityöntekijä Haemme elintarviketyöntekijöitä satokausitöihin määräaikaiseen, noin 8 kk:n työsuhteeseen kesäkuusta 2020 alkaen. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan. Voit työskennellä yrityksemme monipuolisissa satokausityötehtävissä sekä vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaallamme. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 5.4.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Työnjohdon harjoittelija Säkylään

  Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi TYÖNJOHDON HARJOITTELIJAA Tehtävänäsi on toimia tuotannon työnjohtajien kesälomasijaisena. Toimit vastuualueesi työntekijöiden esimiehenä ja vastaat tuotantosuunnitelmien tehokkaasta läpiviennistä omassa vuorossasi / vastuualueellasi. Vastaat omassa vuorossasi tuote- ja työturvallisuudesta. Raportoit tehtävässä valmistuspäällikölle. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Sinulla on joustava ja ratkaisukeskeinen työote sekä intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Työ alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin, puh. 050 547 2927. Soittoaika arkisin klo 13.00-14.00. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 15.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.  

Myynnin ja hankinnan assistentti

Avena Nordic Grain Oy on kotimaiseen ja kansainväliseen vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppaan sekä kasviöljykauppaan erikoistunut yritys. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy Kirkkonummella valmistaa korkealaatuisia kasviöljyjä ja valkuaispuristeita rypsistä ja rapsista. Avena on osa Apetit-konsernia. Päätoimipaikkamme on Helsingissä.  Meillä on yhdeksän toimipistettä Suomessa ja tytäryhtiöt Baltian maissa. Käymme kauppaa monilla markkinoilla sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Lisätietoa yrityksestämme saat sivuiltamme www.avena.fi. Etsimme nyt Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan toimipisteeseemme Myynnin ja hankinnan assistenttia Tehtävässä työskentelet kotimaan myynnin ja hankinnan tukitehtävissä. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja systemaattisesti työskentelevä henkilö, joka haluaa kehittää osaamistaan. Työskentelet luontevasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Kokemus maatalousalalta luetaan eduksesi. Odotamme sinulta: Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja Tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan / maatalousalan koulutusta Hyviä IT-taitoja sekä erinomaista uusien järjestelmien omaksumiskykyä Kykyä kommunikoida suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvän toiminnan parissa, joka tarjoaa tekijälleen uusia haasteita osaamisen karttuessa. Toimit osana kotimaan kaupan tiimiä. Henkilöstömme on asiantuntevaa, aikaansaavaa ja vastuuntuntoista, ja odotamme myös sinun sopivan joukkoomme. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa hankintapäällikkö Pekka Hyssy ke 4.3.2020 klo 9-10 ja pe 6.3.2020 klo 9-10. puh. 010 402 2560 / pekka.hyssy(at)avena.fi Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään jo hakuaikana, mutta viimeistään 15.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Taloushallinnon harjoittelija Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi TALOUSHALLINNON HARJOITTELIJAA Tehtävänäsi on hoitaa konserniyhtiöiden ostolaskujen käsittelyä. Pääset osallistumaan myös ostolaskujärjestelmän kehitystehtäviin. Lisäksi tehtävään kuuluu monipuolisesti muita taloushallinnon avustavia tehtäviä. Edellytämme sinulta joustavaa ja ratkaisukeskeistä työotetta. Sinulla on kokemusta ostoreskontran hoitamisesta tai opintoja vähintään 2 vuotta/yli 90 op. Tehtävä edellyttää sähköisten taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemuksen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Sinulla on intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Työ alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja päättyy elo-syyskuussa. Lisätietoa tehtävästä antaa puhelimitse Anna-Kaisa Tirranen 010 402 4913. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 22.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Maatalous-tutkimusharjoittelija Räpin koetilalle

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.   Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Haemme nyt Säkylään Räpin koetilalle sinua Maatalous- / tutkimusharjoittelija Räpin koetilalla sinulla on mahdollisuus suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamistasi koetoiminnan ja maatalouden parissa. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät sekä maatilan käytännön työt. Toivomme sinulta kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä asennetta ja vähintään B-ajokorttia. Katsomme eduksi kokemuksen maatalouden työtehtävissä, mutta sitäkin tärkeämpää on aikaansaava ote ja halu kehittää itseään. Ennen harjoittelun alkua tulee olla suoritettuna ruiskuttajan tutkinto. Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana koetoiminnassa ja kehittää osaamistasi maatalouden haasteellisella kentällä. Työssäsi pääset tutustumaan monipuolisesti vihannesviljelyyn Räpin laajan kasvivalikoiman myötä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti maatalousalan yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Tutkimusagronomi Maria Pero puh. 0504089972. Lisätietoa Räpin koetilasta löydät verkkosivuiltamme: https://apetit.fi/hyvinvointia-kasviksista/satakuntalaisen-viljelyosaamisen-pioneeri/ Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.