Viestinnän trainee

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme Apetitin viestintä- ja vastuullisuustiimiin Helsinkiin VIESTI​NNÄN TRAINEETA Trainee-tehtävä on 12 kuukauden mittainen määräaikainen korkeakoulutetun nuoren kehityspolku, jonka aikana tutustut vaiheittain viestinnän ja vastuullisuuden eri osa-alueisiin Apetitilla. Samalla kasvatat asteittain osaamistasi viestinnän ja vastuullisuuden ammattilaisena. Osallistut Apetit-konsernin ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä yritysvastuun monipuolisiin tehtäviin. Tehtävässä pääset: tuottamaan ja ylläpitämään monipuolisesti erilaisia sisältöjä Apetitin eri viestintäkanaviin osallistumaan yritysvastuuseen liittyviin kehitysprojekteihin ja niistä viestimiseen osallistumaan viestinnän ja vastuullisuuden jokapäiväiseen tekemiseen Olet luova ja aikaansaava, hallitset digitaalisen viestinnän kanavat ja sisällöt sekä ymmärrät viestinnän moninaiset kohdeyleisöt. Lisäksi olet kiinnostunut vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on myös oikea asenne ja halu kehittyä. Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva korkeakouluopiskelija. Sinulle on jo kertynyt hieman alan työkokemusta. Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi monipuolisissa viestinnän ja vastuullisuuden tehtävissä tiiviissä yhteistyössä konsernin eri toimintojen kanssa. Tarjoamme ammattitaitoisen, innostavan ja merkityksellisen työympäristön ainutlaatuisten ja vastuullisten arvoketjujen ympärillä. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Sanna Väisänen puh. 010 402 4041. Soitathan 15.1.2020 klo 13-15 välisenä aikana.​ Kiinnostuitko? Hae paikkaa 26.1.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake​.

Henkilöstöpäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 312 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on tällä hetkellä noin 380. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. ​ Haemme Säkylään kokenutta ja ammattitaitoista HENKILÖ​STÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan konsernin henkilöstöasioista. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset HR-tehtävät, jotka kattavat koko työsuhteen elinkaareen liittyvät henkilöstöasiat, tuen työsuhdeasioissa sekä eri henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisen. Henkilöstön työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa työtäsi. Toimipisteitä on Säkylän lisäksi Kirkkonummella, Helsingissä ja Pudasjärvellä. Raportoit konsernin talous- ja hallintojohtajalle. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä. Sinulla on innostunut ja proaktiivinen asenne sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet HR-ammattilainen, jota innostavat niin perusprosessit kuin vaativat kehittämishankkeetkin. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla, jossa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Johanna Heikkilä, puh. +358 400 501 937. Soittoajat ovat 25.11. klo 9-11 ja 29.11 klo 13-15. Hae paikkaa 3.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Osa-aikainen linjastotyöntekijä Pudasjärvelle

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Apetit Ruoka Oy:n pizzat valmistetaan Pudasjärvellä pohjoispohjalaisella tinkimättömällä asenteella ja otteella – puhtaisiin suomalaisiin raaka-aineisiin panostaen. Haemme nyt Pudasjärvelle määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista linjastotyöntekijää Tehtäviisi kuuluvat pizzalinjaston eri työtehtävät sisältäen pizzojen täytön valvonnan, koneiden toimivuuden seuraamisen sekä pakkausaihioiden lataamisen ja valmiiden tuotteiden siirtämisen varastoon. Tehtäviisi kuuluu myös linjaston siivoustöitä. Työ on kaksivuorotyötä ja ajoittain fyysisesti raskasta. Sinut perehdytetään työhösi hyvin. Toivomme sinulta reipasta otetta, halukkuutta oppia uusia työtehtäviä sekä kykyä selvitä muutoksissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Palkkaus on leipomoiden työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä on määräaikainen, kestoltaan keväälle 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Pia Ervasti, p. 050-3532779. Yhteydenotot arkipäivisin kello 9-​15. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Kunnossapitopäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Säkylään KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ Tehtävässä vastaat Apetitin elintarviketuotantolaitoksien kiinteistöjen sekä tuotantolaitteiden ennakoivasta kunnossapidosta ja teknisestä toimivuudesta Säkylässä. Toiminnan kehittäminen kuuluu olennaisena osana toimenkuvaasi, joten kunnossapidossa käytettävien menetelmien hyvä osaaminen on tärkeää. Kunnossapitopäällikkönä toimit osaavan kunnossapitotiimin esimiehenä. Oman organisaatiosi lisäksi käytät myös ulkoisia palveluntuottajia. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja viet ennakoivaa sekä ajanmukaista kunnossapitotoimintaa innostuneesti eteenpäin. Osaamistasi tullaan hyödyntämään myös investointien suunnittelussa sekä näiden toteutuksessa. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja toimenkuvaasi kuuluvat tuotantoprosessien kehittäminen sekä käyttövarmuuden kasvattaminen. Pääset optimoimaan ja vastaamaan ennakoivan kunnossapidon prosesseista, niiden dokumentoinnista sekä budjetoinnista ja laitekannan kehitystoiminnasta. Sinulla on hyvä kokemus ja näkemys elintarviketeollisuuden laitteiden ja kiinteistön kunnossapidosta sekä osaamista prosessien jatkuvasta parantamisesta. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin (tai vastaava) tutkinto sekä esimieskokemusta. Tarvitset tehtävässä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tarjoamme Apetit pakastetuoteryhmässä innostavan ja motivoivan työympäristön sekä monipuolisia työtehtäviä. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Ari Kulmala, p. 044 0321 065. Yhteydenotot klo 16-17 välisenä aikana. Hae paikkaa 8.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake​.  

Vientipäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Säkylään VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ Hankit aktiivisesti uutta liiketoimintaa Apetitille keskittyen ruoan vähittäiskauppaan ja HoReCa-kanaviin. Alueellisena painopisteenä ovat Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Suunnittelet ja toteutat myyntisuunnitelman varmistaaksesi Apetitin kansainvälisen kasvun. Vastaat sekä nykyisten asiakkuuksien ylläpidosta että uusien hankinnasta ja hoidat sopimusneuvotteluja. Kykenet pitkäjänteiseen, itsenäiseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön kansainvälisillä markkinoilla. Toimit tehtävässä myyntijohtajan alaisuudessa. Tehtävä edellyttää säännöllistä matkustusvalmiutta ulkomailla. Toivomme, että sinulla on kokemusta vähittäiskaupasta ja HoReCa-kanavista vähintään kolmen vuoden näyttöjä kansainvälisestä myynnistä sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi, etenkin ruotsi ja saksa Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!​ Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tom Fagerlund, p. 040 065 9612. Otathan yhteyttä 18.11. tai 20.11. klo 8-12 välisenä aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.11. mennessä jättämällä hakemus alla olevan linkin kautta.

Laatu- ja kehityspäällikkö Kirkkonummelle

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava, kansainvälinen vilja-, öljykasvi- ja rehuraaka-ainekauppias. Kirkkonummella toimiva Avena Kantvik Oy jalostaa rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristetta rehuraaka-aineeksi. Etsimme nyt Kirkkonummelle LAATU- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään Avena Nordic Grainin öljykasviliiketoiminnan ja viljakaupan tuoteturvallisuustyötä, toimintajärjestelmien soveltamista (mm. FSSC 22000 ja ISO 9001) käytäntöön sekä osallistumaan tuotantolaitoksen kehitystehtäviin. Vastaat laadunvarmistusjärjestelmistä sekä kehität tuotanto- ja testausmenetelmiämme. Koordinoit sisäisiä ja ulkoisia auditointeja. Käsittelet asiakas- ja laatupalautteita, ratkot mahdollisia laatuongelmia, suunnittelet korjaavia toimenpiteitä sekä johdat niiden toteutusta. Toimit aktiivisesti niin oman henkilökuntamme kuin alihankkijoiden ja asiakkaidenkin kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi ETM, DI. Toivomme, että tunnet rehu- ja/tai elintarviketurvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä ja sinulla on aikaisempaa kokemusta elintarvikealan laadunohjaustyöstä, omavalvonnasta sekä auditointien toteuttamisesta. Arvostamme kemian ja tuotannollisten prosessien osaamista ja LEAN-tuntemusta. Mikrobiologinen ja rasvakemian osaaminen ovat myös eduksi tässä tehtävässä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Jos koet tehtävän omaksesi ja haluat kuulla siitä enemmän, voit kysyä lisätietoja 15.10. klo 15-16 Anu Oralta (puh. 040-1646267) tai 24.10. klo 14-15 Silja Kyöstiöltä (puh. 0400-859 198). Hae paikkaa 27.10. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake osoitteessa apetit.fi.    

SK Key Account Manager Helsinkiin

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Helsinkiin SK Key Account Manageria vastaamaan kaupallisista sekä julkishallinnon asiakkaistamme. Työskentelet Key Account Managerin roolissa edustaen Apetit Ruoka Oy:n tuotevalikoimaa. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen. Vastaat omien asiakkaittesi asiakassuunnitelmista, myynnistä ja kannattavuudesta. Järjestät myös asiakastilaisuuksia yhdessä Apetitin kasvisruokamestarin kanssa. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta HoReCa-alalta ja elintarvikemyynnistä suurkeittiölle. Sinulla on myös soveltuva kaupallinen tai ammattikeittiökoulutus (esim. suurtalousesimies, keittiömestari tai kokki). Työskentelet suurkeittiöiden ruoanvalmistusprosessien, julkishallinnon sopimuskaupan sekä tarjousten tekemisen kanssa ammattimaisesti sekä lisäarvoa tuoden. Ymmärrät tuotemerkin vahvuuden arvon ja seuraat mitä alalla tapahtuu. Toivomme, että pystyt työskentelemään pitkäjänteisesti etenkin julkishallinnon prosessien kanssa. Sinulla on oma-aloitteinen, analyyttinen ja itsenäinen työskentelyote ja haluat jatkuvasti kehittää asiakaslähtöistä toimintaa. Lisäksi sinulla on positiivinen asenne ja pelkäämätön suhtautumistapa sekä uusiin että nykyisiin asiakkaisiin. Työ sisältää matkustamista. Kuulut Apetit Ruoka Oy:n kaupalliseen organisaatioon ja raportoit myyntijohtajalle. Tarjoamme sinulle monipuoli​sen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tom Fagerlund, puh. +358 400 659 612. Soittoajat 14.10. klo 08.00-11.00 ja 15.10. klo 08.00-11.00. Hae paikkaa 22.10. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Tuotekehityspäällikkö Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Etsimme nyt Säkylään pakastetuoteryhmäämme Sinua, kokenut ja intohimolla ruokaan suhtautuva TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ vastaamaan Apetitin valmistamien tuotteiden tuotekehityksestä. Tehtäviisi kuuluu tuotekehitystiimin esimiestyö, tuotekehitys- ja tutkimusprojektien koordinointi, aistinvaraisen arvioinnin kehittäminen sekä yhteistyö laite- ja materiaalivalmistajien kanssa yhdessä hankinnan ja teknisen henkilöstön kanssa. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan korkeakoulututkintoa, esim. ETM, bio- ja elintarviketekniikan insinööri, tai vastaava. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta elintarviketeollisuuden tuotekehitystehtävissä sekä sopimusvalmistus- ja yhteistyöhankkeissa. Omaat kokemusta tuotekehitysprojektien toteutuksesta, reseptiikan kehityksestä ja elintarviketeollisuuden vaatimuksista. Tuotetietojen hallinta (SAP, Synkka), aistinvarainen arviointi ja yhteistyö tuotannon kanssa on sinulle tuttua. Sinulla on myös jonkin verran pakkausteknologian ja materiaalien tuntemusta sekä tunnet alan toimijoita. Toivomme, että intohimosi on löytää uusia mahdollisuuksia ja työskentelet innovatiivisesti sekä määrätietoisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Nautit, kun saat työskennellä useiden projektien ja sidosryhmien parissa ja haluat omalla positiivisella asenteellasi rakentaa vahvoja suhteita läpi organisaation. Työ sisältää matkustamista kotimaan toimipisteissä. Kuulut Apetit Ruoka Oy:n kaupalliseen organisaatioon, ja raportoit kaupalliselle johtajalle. Tarjoamme sinulle monipuoli​sen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotteista ja tuotekehityksestä vastaava johtaja, Tarja Honkala, puh. 010 402 2122. Soitathan mieluiten 9.10. klo 9-11 tai 11.10. klo 9-11. Hae paikkaa 20.10.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Toimitusketju- ja kysynnänhallintapäällikkö

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.​ Etsimme nyt Säkylään tai Helsinkiin kokenutta ja ammattitaitoista TOIMITUSKETJU- JA KYSYNNÄNHALLINTAPÄÄLLIKKÖÄ Tehtävässä vastaat Apetit Ruoka Oy:n vähittäiskauppaa, suurkeittiöitä, teollisuus- ja vientitoimintoja tukevasta asiakaspalvelusta ja tilaus-toimitusprosessista sekä Apetit Ruoka Oy:n kysynnän hallinnasta ja Relex-ennustejärjestelmästä. Vastuullasi ovat toimitusketjumme tärkeimmät mittarit, toimitusvarmuus ja ennustetarkkuus. Lisäksi tehtävässä tavoitteenasi on kehittää toimitusketjua ohjaavan informaation laatua toimittajilta asiakkaille ja takaisin, jotta pystymme entisestään optimoimaan omaa tekemistämme, tavaravirtoja sekä vastaamaan muuttuviin asiakastarpeisiin. Toimit tehtävässä asiakaspalvelutiimin ja menekinsuunnittelun esimiehenä. Toivomme, että toimintojen ja järjestelmien kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Olet ulospäin suuntautunut, ja avoin vuoropuhelu myynnin, tuotantojen ja hankinnan kanssa sujuu sinulta aktiivisella otteella. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää usean vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä toimitusketjun ja kysynnänhallinnan parissa, projektien johtamiskokemusta, esimieskokemusta sekä vahvaa järjestelmäosaamista (SAP, Excel, Relex) sekä analyyttistä työskentelyotetta. Lisäksi rakastat yksityiskohtien, numeroiden ja syy-seuraussuhteiden parissa työskentelyä ja pystyt pitämään useita palloja samanaikaisesti ilmassa. Arvostamme kokemusta elintarviketeollisuudesta sekä päivittäistavarakaupan ja elintarvikkeiden toimitusketjujen hyvää tuntemusta. Työskentelet Apetit Ruoka Oy:n toimitusketjuorganisaatiossa ja raportoit hankinnoista ja toimitusketjusta vastaavalle johtajalle. Toimipaikkasi sijaitsee mieluiten Säkylässä tai vaihtoehtoisesti Helsingissä. Lisätietoja tehtävästä antaa Hankinta- ja logistiikkajohtaja, Virpi Hautamäki, puh. 044 781 8966 Soittoajat: 14.10 klo 15-16 ja 16.10 klo 8-9 Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.10. mennessä.

Opinnäytetyöntekijä, Kantvik

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja Öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppias sekä kasviöljyjen ja puristeiden valmistaja ja toimittaja. Käymme kauppaa sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja toimipisteet palvelevat myös Vaasassa, Porissa, Salossa, Kirkkonummella, Loimaalla, Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Porvoossa. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy:n kasviöljypuristamo sijaitsee Kirkkonummella. Lisäksi meillä on ulkomailla kuusi tytäryhtiötä eri maissa. Avena on suomalaisen viljelijän kotimainen kumppani, joka tarjoaa viljelijöille ammattitaitoista palvelua kaikissa vilja- ja öljykasvikaupan asioissa. Lue meistä lisää osoitteessa www.avena.fi. Etsimme nyt Kantvikiin   OPINNÄYTETYÖNTEKIJÄÄ, aiheena sakkojen käsittely rypsin siemenen puristusprosessissa   Työssä tutkitaan mahdollisuutta käsitellä puristusprosessissa syntyviä sakkoja nykyisestä poikkeavalla tavalla. Työ koostuu kirjallisuusselvitysosiosta ja kokeellisesta osiosta. Kokeellinen työ suoritetaan Kantvikin kasviöljyjen puristamossa yhteistyössä operatiivisen henkilökunnan kanssa. Erilaiset koeajot yhteistyössä laitetoimittajien kanssa saattavat myös olla mahdollisia.   Toivomme, että sinulla olisi opintosuoritukset prosessitekniikan, laitetekniikan ja/tai konetekniikan aineopinnoista - ne antavat hyvät valmiudet työssä suoriutumiselle. Tehtävässä vaaditaan valmiutta suorittaa kokeellista tutkimusta mm. koejärjestelyjen valmistelua ja tuotteen laadullisten mittausten tekemistä. Elintarviketeollisuuden tuntemus on sinulle eduksi. Tehtävässä suoriutumisen kannalta hyödyllisiksi ajattelemme ongelmanratkaisukyvyn, oma-aloitteellisuuden sekä hyvät ryhmätyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!   Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Silja Kyöstiö, p. 010 402 2330. Tavoitat hänet tavoittaa parhaiten ti 30.7. klo 15-16 ja to 1.8. klo 15-16.   Kerrothan hakemuksellasi mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä. Työn aikataulusta voidaan sopia joustavasti yhdessä. Jätä hakemuksesi 11.8.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.