Opinnäytetyöntekijä, Kantvik

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja Öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppias sekä kasviöljyjen ja puristeiden valmistaja ja toimittaja. Käymme kauppaa sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja toimipisteet palvelevat myös Vaasassa, Porissa, Salossa, Kirkkonummella, Loimaalla, Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Porvoossa. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy:n kasviöljypuristamo sijaitsee Kirkkonummella. Lisäksi meillä on ulkomailla kuusi tytäryhtiötä eri maissa. Avena on suomalaisen viljelijän kotimainen kumppani, joka tarjoaa viljelijöille ammattitaitoista palvelua kaikissa vilja- ja öljykasvikaupan asioissa. Lue meistä lisää osoitteessa www.avena.fi. Etsimme nyt Kantvikiin   OPINNÄYTETYÖNTEKIJÄÄ, aiheena sakkojen käsittely rypsin siemenen puristusprosessissa   Työssä tutkitaan mahdollisuutta käsitellä puristusprosessissa syntyviä sakkoja nykyisestä poikkeavalla tavalla. Työ koostuu kirjallisuusselvitysosiosta ja kokeellisesta osiosta. Kokeellinen työ suoritetaan Kantvikin kasviöljyjen puristamossa yhteistyössä operatiivisen henkilökunnan kanssa. Erilaiset koeajot yhteistyössä laitetoimittajien kanssa saattavat myös olla mahdollisia.   Toivomme, että sinulla olisi opintosuoritukset prosessitekniikan, laitetekniikan ja/tai konetekniikan aineopinnoista - ne antavat hyvät valmiudet työssä suoriutumiselle. Tehtävässä vaaditaan valmiutta suorittaa kokeellista tutkimusta mm. koejärjestelyjen valmistelua ja tuotteen laadullisten mittausten tekemistä. Elintarviketeollisuuden tuntemus on sinulle eduksi. Tehtävässä suoriutumisen kannalta hyödyllisiksi ajattelemme ongelmanratkaisukyvyn, oma-aloitteellisuuden sekä hyvät ryhmätyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!   Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Silja Kyöstiö, p. 010 402 2330. Tavoitat hänet tavoittaa parhaiten ti 30.7. klo 15-16 ja to 1.8. klo 15-16.   Kerrothan hakemuksellasi mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä. Työn aikataulusta voidaan sopia joustavasti yhdessä. Jätä hakemuksesi 11.8.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Kansainvälisen kaupan Business Manager

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme Helsinkiin/Säkylään KANSAINVÄLISEN KAUPAN BUSINESS MANAGERIA Hankit aktiivisesti uutta liiketoimintaa Apetitille keskittyen ruoan vähittäiskauppaan ja HoReCa-kanaviin Euroopassa sekä uusiin, kehittyviin markkinoihin muun muassa Aasiassa. Suunnittelet ja toteutat myyntisuunnitelman varmistaaksesi Apetitin kansainvälisen kasvun. Vastaat sekä nykyisten asiakkuuksien ylläpidosta että uusien hankinnasta, ja hoidat sopimusneuvotteluja. Toivomme, että sinulla on kokemusta vähittäiskaupasta ja Horeca-kanavista Euroopassa vähintään kolmen vuoden näyttö kansainvälisestä myynnistä sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tom Fagerlund, p. 040 065 9612. Otathan yhteyttä ma 10.6. kello 10-12 , ti 11.6. kello 10-12, ma 17.6. kello 9-12 tai ke 19.6. kello 13-14.30. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.8.. mennessä täällä.

Hankintapäällikkö, Helsinki/Säkylä

​Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin ja / tai Säkylään HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ Valitun henkilön päävastuualue on Kivikossa toimivan tuoretuoteyksikön kotimaisten ja ulkomaisten raaka-aineiden hankinta ja​ lisäksi Säkylässä toimivan pakastetuoteryhmän ulkomaisten raaka-aineiden hankinta. Tarjoamme mahdollisuuden vastata oman vastuualueesi hankinnoista kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tämä paikka on sinulle, joka pidät haasteista, viet hallitusti suurempiakin hankintakokonaisuuksia maaliin asti ja olet taitava verkostojen rakentaja. Tehtävässäsi vastaat oman vastuualueesi hankinnoista toimittajien etsimisestä tarjousneuvotteluihin ja sopimuksen laadinnasta toimitukseen asti.  Tehtäviisi kuuluvat: ​Oman vastuualueen toimittajahallinta, sopimusten implementointi ja seuranta Oman vastuualueen raaka-aineiden ja materiaalien sekä logistiikan hankinta kilpailukykyiseen hintaan yhdessä ostopäällikön kanssa Ostettavien tuotteiden laadun määrittely yhdessä laadun kanssa Hintatason ennustaminen ja budjetointi, sekä markkinahintojen seuranta Tulosten raportointi ja tavoitteiden täyttäminen Hankintastrategian luontiin osallistuminen ja toteutus oman vastuualueen osalta Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta: Useamman vuoden kokemusta hankintatehtävistä Hyviä tiimityötaitoja Tuloshakuisuutta, neuvottelutaitoja, analyyttisyyttä, paineensietokykyä ja joustavuutta Matemaattista osaamista Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englanninkielen osaamista Vähittäiskaupan ja elintarvikkeiden tuntemusta ​Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja logistiikkajohtaja Virpi Hautamäki (+358 44 781 8966) 3.5. klo 8.30 - 9.30 ja 9.5. klo 15-16. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.5. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Tuotannon kesätyöntekijä, Pudasjärvi

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme Pudasjärven pitsatehtaalle TUOTANNON KESÄTYÖNTEKIJÄÄ   ​Tehtävä sisältää taikinan valmistamista ja raaka-aineiden annostelua työohjeiden ja reseptien mukaisesti sekä linjaston siisteydestä huolehtimisen. Toimimme pitsatehtaallamme joustavasti tauottajina eri työtehtävissä eli pääset tutustumaan kesän aikana myös linjastotyöskentelyyn. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 2 -vuorotyöhön. Sinulla tulee olla hygieniapassi. Katsomme eduksi elintarvike- tai leipomoteollisuuden koulutuksen ja kokemuksen.  Kaikkein eniten toivomme kuitenkin sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Kesätyö ajoittuu toukokuun alkupuolelta elokuun loppuun. Toivomme, että voisit mahdollisesti jatkaa myös kesäkauden jälkeen tuotannon eri tehtävien lomasijaistajana.  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!  Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Urpo Illikainen p. 010 402 4661  Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 5.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Prosessinhoitaja ja prosessinkehittäjä, Kivikko

​​​​Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.   Etsimme nyt Helsingin Kivikkoon tuoretuotetehtaallemme kahta osaajaa PROSESSINHOITAJA Vastaat tehtävässä tuoretuoteryhmän tuotannon sujumisesta osastollasi. Vuorossa vastaat tuotantokirjausten toteutumisesta, opastat työntekijöitä ja ratkot joustavasti tuotannossa ilmeneviä haasteita. Osallistut uusien tuotteiden lanseeraukseen tekemällä työaikamittauksia sekä suorittamalla ohjeistuksien mukaisia koeajoja ja tarkistuksia. Osallistut lisäksi normaaliin tuotannon valmistustyöhön vuorossasi. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta.  Toivomme sinulta prosessinhoitajan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä elintarvikealalta tai prosessiteollisuudesta. Omaat ratkaisukeskeisen sekä aikaansaavan työotteen. Työturvallisuus ohjaa kaikkea toimintaasi ja ymmärrät ruokatuotannon hygieniavaatimukset. Kivikossa työskentelemme 2-vuorossa.   TUOTEKEHITYKSEEN OSALLISTUVA PROSESSIKEHITTÄJÄ Vastaat tehtävässä tuoretuoteryhmän uusien tuotteiden viemisestä tuotantoon. Tehtävässä vastaat laatujärjestelmän mukaisesti tuotekorttien ja valmistusohjeiden ylläpidosta ja uusien tuotteiden koulutuksesta tuotannon työntekijöille, näytetuotantojen ja koeajojen suunnittelusta sekä tuotteiden etikettien ja pakkaustekstien oikeellisuudesta. Tuet myös uusien laitteiden käyttöönotossa ja tuotekehitysprojekteissa tuotannon ja tuotekehityksen yhteisenä osaajana. Osallistut lisäksi normaaliin tuotannon valmistustyöhön vuorossasi. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta.   Toivomme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta, tai kokemusta vastaavasta työstä elintarvikealalta. Omaat ratkaisukeskeisen sekä aikaansaavan työotteen etkä pelkää käyttää koneita ja tietojärjestelmiä. Työturvallisuus ohjaa kaikkea toimintaasi ja ymmärrät ruokatuotannon hygieniavaatimukset. Kivikossa työskentelemme 2-vuorossa. ----- Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa sekä mahdollisuuden kehittyä talon sisällä vaativampiin tuotannon tai tuotekehityksen tehtäviin. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Martti Kantola 23.4. kello 15-16 ja 25.4. kello 15-16 p. 010 402 4243.  Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut prosessinhoitajan vai prosessinkehittäjän tehtävästä.​ Hae paikkaa 1.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Diplomityöntekijä, Kantvik

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja Öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppias sekä kasviöljyjen ja puristeiden valmistaja ja toimittaja. Käymme kauppaa sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja toimipisteet palvelevat myös Vaasassa, Porissa, Salossa, Kirkkonummella, Loimaalla, Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Porvoossa. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy:n kasviöljypuristamo sijaitsee Kirkkonummella. Lisäksi meillä on ulkomailla kuusi tytäryhtiötä eri maissa. Avena on suomalaisen viljelijän kotimainen kumppani, joka tarjoaa viljelijöille ammattitaitoista palvelua kaikissa vilja- ja öljykasvikaupan asioissa. Lue meistä lisää osoitteessa www.avena.fi.   Etsimme nyt Kantvikiin Diplomityöntekijää, aiheena sakkojen käsittely rypsin siemenen puristusprosessissa Työssä tutkitaan mahdollisuutta käsitellä puristusprosessissa syntyviä sakkoja nykyisestä poikkeavalla tavalla. Työ koostuu kirjallisuusselvitysosiosta ja kokeellisesta osiosta. Kokeellinen työ suoritetaan Kantvikin kasviöljyjen puristamossa yhteistyössä operatiivisen henkilökunnan kanssa. Erilaiset koeajot yhteistyössä laitetoimittajien kanssa saattavat myös olla mahdollisia. Toivomme, että sinulla olisi opintosuoritukset prosessitekniikan, laitetekniikan ja/tai konetekniikan aineopinnoista - ne antavat hyvät valmiudet työssä suoriutumiselle. Tehtävässä vaaditaan valmiutta suorittaa kokeellista tutkimusta mm. koejärjestelyjen valmistelua ja tuotteen laadullisten mittausten tekemistä. Elintarviketeollisuuden tuntemus on sinulle eduksi. Tehtävässä suoriutumisen kannalta hyödyllisiksi ajattelemme ongelmanratkaisukyvyn, oma-aloitteellisuuden sekä hyvät ryhmätyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Silja Kyöstiö, p. 010 402 2330. Tavoitat hänet tavoittaa parhaiten 16.4. klo 13-14 ja 24.4. klo 10-11. Kerrothan hakemuksellasi mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä. Työn aikataulusta voidaan sopia joustavasti yhdessä. Jätä hakemuksesi 1.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.  

Prosessityöntekijöitä Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.   Haemme nyt Säkylään sinua   PROSESSITYÖNTEKIJÄ   Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2-3 prosessityöntekijää satokausiprosessiin.    Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3 -vuorotyöhön. Osallistut käyttäjäkunnossapitoon sekä satokauden aikana olet vuorossa prosessityöntekijänä. Prosessityöntekijänä sinulla tulee olla hygieniapassi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä.   Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!    Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin 12.4. klo 9-10 ja 15.4. klo 16-17 p. 050-5472927   Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit aloittaa työskentelyn. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 18.4.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Satokausityöntekijöitä Säkylään

​Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.   Säkylän toimipisteen kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme nyt Säkylään sinua   SATOKAUSITYÖNTEKIJÄ   Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen elintarviketyöntekijöitä satokausityöntekijöiksi. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan. Ensimmäiset työntekijät aloittavat kesän aikana ja pisimmillään työ voi kestää aina lähelle vuoden vaihdetta.   Voit työskennellä yrityksemme vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakastetehtaallamme, vihannespakastetehtaallamme sekä monipuolisissa satokausityötehtävissä.   Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3 -vuorotyöhön. Satokausityöntekijänä sinulla tulee olla hygieniapassi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä.   Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!    Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin 12.4. klo 10-11 ja 15.4. klo 15-16 p. 050-5472927   Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 18.4.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Öljykasviasiantuntija

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja Öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppias sekä kasviöljyjen ja puristeiden valmistaja ja toimittaja. Käymme kauppaa sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja toimipisteet palvelevat myös Vaasassa, Porissa, Salossa, Kirkkonummella, Loimaalla, Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Porvoossa. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy:n kasviöljypuristamo sijaitsee Kirkkonummella. Lisäksi meillä on ulkomailla kuusi tytäryhtiötä eri maissa. Avena on suomalaisen viljelijän kotimainen kumppani, joka tarjoaa viljelijöille ammattitaitoista palvelua kaikissa vilja- ja öljykasvikaupan asioissa. Lue meistä lisää osoitteessa www.avena.fi.   Haemme nyt viljelytoimintaan ja sen kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvaa ÖLJYKASVIASIANTUNTIJAA   Vastuullasi ovat monipuoliset rypsin ja rapsin viljelyn kehittämiseen liittyvät tehtävät. Työtehtävät sisältävät mm. käytännön viljelytoimien kehittämistä ja peltokokeiden toteuttamista. Osallistut pellonpiennartilaisuuksien ja muiden tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Tehtävään kuuluu suurena osana viestiminen öljykasvien viljelystä eri kanavissa. Osallistut myös muuhun vilja- ja öljykasvikaupan viestintään. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näkemystä kasvintuotannosta sekä työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Olet sujuvasanainen viestijä ja tunnet erilaiset viestintäkanavat. Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja aktiivinen työote. Työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn osana Avenan kotimaan hankintaryhmää sekä laajemmin Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijaryhmää. Työsi on tärkeä osa rypsiä ja rapsia raaka-aineenaan käyttävän öljynpuristamomme toimintaa. Pääset työssäsi tutustuman myös laajasti vilja- ja öljykasvikauppaan sekä maatalouden tuotantopanosten myyntiin. Työpisteesi sijainnista voimme sopia joustavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Pekka Hyssy. Parhaiten hänet tavoittaa 11.4. klo 12-13, 12.4. klo 10-11 ja 16.4. kello 10-11 numerosta 010 402 2560. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.4.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Kirjanpitäjä, Säkylä

 Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.   Haemme nyt Säkylään vakituiseen työsuhteeseen​ KIRJANPITÄJÄÄ ​ Tehtävänäsi on hoitaa laaja-alaisesti konserniyhtiöiden kirjanpidontehtäviä aina tilinpäätökseen asti yhdessä taloustiimimme kanssa. Tehtäväalueeseesi sisältää myös kausi- ja tuloverotuksen hoitamista ja toimit ostolaskujärjestelmän pääkäyttäjänä sekä kehittäjänä. Edellytämme sinulta joustavaa ja ratkaisukeskeistä työotetta. Sinulla on kokemusta kirjanpidon hoitamisesta sekä tilinpäätöstaitoa. Tehtävä edellyttää sähköisten taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemuksen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Ajattelet taloushallinnon olevan tehokas kokonaisuus, joka näkyy arjessasi vastuullisena tiimipelaamisena ja aikatauluihin sitoutumisena. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK-tutkinto tai muu vastaava koulutus. Pystyt hoitamaan työtehtäviäsi myös englannin kielellä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoa tehtävästä antaa puhelimitse Anna-Kaisa Tirranen p. ​040 5715487. Parhaiten hänet tavoittaa 26.3. klo 15-17 ja 29.3. klo 8.30-11.00. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 7.4.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake.