Elintarviketyöntekijöitä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa.  Haemme Säkylään vakituiseen työsuhteeseen kahta elintarviketyöntekijää työskentelemään ruokapakastetehtaallemme pihvi- ja pyörykkälinjastollemme. Toinen avoimista tehtävistä sijoittautuu paistoon ja toinen päällystykseen. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta kaksivuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Voimassa oleva hygieniapassi ja kokemus elintarviketyöstä katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtaja (päällystys) Sari Valli 010 402 3361 ja työnjohtaja (paisto) Merja Haanpää 010 402 4355 Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 25.4.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Satokausityöntekijöitä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa. Säkylän toimipisteen kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme Säkylään sinua, Satokausityöntekijä Haemme elintarviketyöntekijöitä satokausitöihin määräaikaiseen, noin 8 kk:n työsuhteeseen kesäkuusta 2021 alkaen. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan. Voit työskennellä yrityksemme monipuolisissa satokausityötehtävissä sekä vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaallamme. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin 23.3. ja 24.3. klo 12-13 välisenä aikana. Samin tavoittaa numerosta 050 5472 927. Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 11.4.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Kesätyöntekijä taloushallintoon

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen Kesätyöntekijää taloushallintoon Tehtävässä käsittelet konserniyhtiöiden ostolaskuja sekä työskentelet monipuolisesti muissa taloushallinnon avustavissa tehtävissä. Edellytämme sinulta joustavaa ja ratkaisukeskeistä työotetta. Sinulla on kokemusta ostoreskontran hoitamisesta ja/tai taloushallinnon tai laskentatoimen opintosi ovat loppusuoralla. Tehtävä edellyttää sähköisten taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemuksen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Sinulla on intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoa tehtävästä antaa puhelimitse Anna-Kaisa Tirranen 010 402 4913. Tavoitat hänet parhaiten 25.2. klo 15.00–16.30 tai 3.3. klo 9.00–10.00. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.3.2021 mennessä.

Työnjohdon harjoittelija Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntijatehtäviin. Haemme nyt Apetit Ruoka Oy:lle Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi työnjohdon harjoittelijaa Tehtävänäsi on toimia tuotannon työnjohtajien kesälomasijaisena. Toimit vastuualueesi työntekijöiden esimiehenä ja vastaat tuotantosuunnitelmien tehokkaasta läpiviennistä omassa vuorossasi / vastuualueellasi. Vastaat omassa vuorossasi tuote- ja työturvallisuudesta. Raportoit tehtävässä valmistuspäällikölle. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Sinulla on joustava ja ratkaisukeskeinen työote sekä intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Työ alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Maria Nurminen, puh. 050 520 6253. Soittoaika arkisin klo 07.00-15.00. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 8.3.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Kesätyöntekijöitä Säkylän pakastetehtaalle

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Säkylän pakastetehtaiden kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme Säkylään  Kesätyöntekijöitä Haemme elintarviketyöntekijöitä kesätöihin määräaikaiseen työsuhteeseen noin touko-elokuun ajaksi. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan. Voit työskennellä yrityksemme vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakastetehtaallamme tai vihannespakastetehtaallamme. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Merja Haanpää 050 521 4355 ja Pekka Pesonen 050 911 0301. Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 3.3.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Maatalousharjoittelijoita / maataloustyöntekijöitä Räpin koetilalle

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntijatehtäviin. Haemme nyt Säkylään Räpin koetilalle sinua, Maatalousharjoittelijoita / maataloustyöntekijöitä Räpin koetilalla on mahdollista suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamista koetoiminnan ja maatalouden parissa. Työtehtäviisi kuuluu erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät sekä maatilan käytännön työt. Toivomme sinulta kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä asennetta ja vähintään B-ajokorttia. Katsomme eduksi kokemuksen maatalouden työtehtävissä, mutta sitäkin tärkeämpää on aikaansaava ote ja halu kehittää itseään. Ennen harjoittelun alkua tulee olla suoritettuna kasvinsuojelututkinto. Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana koetoiminnassa ja kehittää osaamistasi maatalouden haasteellisella kentällä. Työssäsi pääset tutustumaan monipuolisesti vihannesviljelyyn Räpin laajan kasvivalikoiman myötä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti maatalousalan yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Tutkimusagronomi Maria Pero puh. 050 408 9972. Lue lisää Räpin koetilasta. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian, viimeistään 7.3.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake

Laadun harjoittelija

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntijatehtäviin. Haemme nyt kesäksi Säkylään sinua, Laadun harjoittelija Työtehtäviisi kuuluu satokausituotannon laadunvalvonnan tehtäviä tuotannossa ja tuotantoon liittyvää analytiikkaa laboratoriossa. Lisäksi olet mukana muissa laadun projekteissa. Toivomme sinulta menossa olevia akateemisia opintoja vähintään 2 vuotta / yli 90 op. Sinulla on aktiivinen sekä analyyttinen työote ja hyvät tiimityötaidot. Laadukkaat elintarvikkeet ovat intohimosi. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Harjoittelun suunniteltu kesto on 17.5. - 3.9.2021. Lisätietoja antaa laadunvarmistuksen esimies Marika Luotonen ke 3.2. klo 14-15 (044 346 3765). Hae tehtävää 21.2.2021 mennessä täyttämällä hakemuslomake.  

Asiakasneuvoja

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Helsinkiin Asiakasneuvojaa (äitiysvapaan sijaisuus) Vastaat tehtävässä asiakaspalvelusta vähittäiskaupan, Food Service -kanavan sekä viennin sektoreilla. Koordinoit ja varmistat sujuvan prosessin tilauksen vastaanottamisesta aina laskutukseen asti. Toimitusvarmuuden ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen on ensisijainen tavoitteesi. Työskentelet tehtävässä tiiviisti eri sidosryhmien kuten myynnin, tuotannon, asiakkaiden ja logistiikkapalveluntuottajien kanssa. Lisäksi pääset roolissasi olemaan mukana uusien vientiasiakkuuksien toimintamallien perustamisessa sekä kehittämään nykyisiä prosesseja entistä toimivammaksi. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista asiakaspalvelun tehtävistä. Työ vaatii sujuvaa englannin kielen osaamista, aikaisempi kokemus viennin tilaus-toimitusprosessista katsotaan eduksi. Arvostamme SAP-järjestelmän osaamista ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn luonne on ajoittain hetkistä ja vaatii useamman asian hallintaa samaan aikaan. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii asiakaslähtöistä ajattelutapaa, erinomaisia kommunikointitaitoja ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Työsuhde on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketju- ja kysynnänhallintapäällikkö Olli-Pekka Laiho (puh. 043 8267 295) tiistaina 19.1. klo 9-11 ja torstaina 21.1. klo 15-16. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.1. mennessä täyttämällä hakulomake.

Product Development Manager – Maternity Leave Replacement

Avena Nordic Grain Oy is part of the Apetit Group. Avena Kantvik Oy, our subsidiary in Kirkkonummi, is the largest oil milling plant in Finland. It develops and produces vegetable oils and expeller from rapeseed. We produce vegetable oils for the food industry, the professional food service sector and the consumer market. We are also active in the trading of grains, pulses, oilseeds and feed raw materials both in Finland and internationally.   We are looking for You, a customer-centric Product Development Manager for a maternity leave replacement in our development team of our oilseed products.  We are a Finnish company, with strong solid foundation, investing in R&D operations aiming for major growth, particularly within international markets. This means that you will have an excellent opportunity to contribute to the success story of a Finnish food company. You will have a key role in developing a new ingredient business and an opportunity to learn new skills as a player in a small team, which means you will have a wide range of responsibilities. Product Development Manager - Maternity Leave Replacement Your key responsibilities are Product development projects. You plan, develop, test and ensure an ongoing product development process for different types of oilseed products and for a wide range of customers. Working with new ingredients and the development of product applications for a wide range of food products in close co-operation with customers. Managing product data and product information Pre-sales and sales support to the global foodsector and content production for B2B communication Qualifications needed You have a solution-oriented mindset and you are a team player. The team can be both internal and external. You are proactive and adaptable. We look forward to you taking initiative at work and having a flexible mindset. You are service minded and have great interpersonal and networking skills You have preferably a minimum of 5 years experience in food industry and understanding of food technology processes You have previous working experience preferably from international sales/customer interface You have suitable education degree in Food Science, Food Engineering, Chemical Engineering, or another applicable field. You have a high level of curiosity for new consumer trends in the industry as well as technological solutions You are fluent in Finnish and English, both spoken and written. You are ready for moderate travelling, both domestic and international We offer you a fixed-term work contract, full-time position with a key role in our team. Location both Helsinki (Kalasatama) and Kirkkonummi (Kantvik). More information is available from Business Development Manager Jenny Tallberg, tel. +358 40 8210 244, from 10 a.m. to 11 a.m. on Monday 4th of January 2021 and from 12 p.m. to 14 p.m. on Thuesday 5th of January 2021. Please apply by the 8th of January 2021 by filling in the application form via the link provided here.

Kunnossapitoasentajia Säkylään

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi. Haemme nyt Säkylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta Kunnossapitoasentajaa Kunnossapitoasentajana pääset tekemään monipuolisia tehtäviä elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Kunnossapitoasentajana toimit ryhmän jäsenenä ja tilanteen mukaan teet myös itsenäisiä päätöksiä. Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä.  Työhön kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, asennustyöt, vikakorjaukset sekä ennakkohuollot. Toivomme sinulta kokemusta kunnossapidon sähkö-/mekaanisista työtehtävistä. Sinulla on positiivinen asenne, olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä innokas oppimaan uutta. Arvostamme monipuolisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Sähköalan koulutus/osaaminen katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Samuli Pihlavirta 14.12.2020 ja 17.12 klo 12-14 numerosta 010 402 4386. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 20.12.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.