Elintarviketyöntekijöitä Säkylään

Elintarviketyöntekijöitä Säkylään

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Säkylään 

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ   


Apetitin ammattilaiset valmistavat Säkylän tehtaalla kasvis- ja ruokapakasteita kuluttajille ja ammattikeittiöille. Monet tuotteistamme ovat tunnettuja perinteisiä klassikoita, toiset kehittämiämme tulevaisuuden klassikoita: kasvipohjaisia ruokaratkaisuja sekä lähikalatuotteita. 
 

Toimintamme perusta on kotimaisessa alkutuotannossa. Meillä on pitkä historia, mutta katseemme suuntautuu vahvasti ruoan tulevaisuuteen: olemme kasvipohjaisten ja kestävien ruokaratkaisujen edelläkävijä.    
 
Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita alkaen touko-kesäkuussa erilaissa elintarviketyöntekijän tehtävissä, jotka vaihtelevat osastoittain. Etsimme mm. henkilöitä käyttämään pakkauskoneita, valmistamaan pihvejä, pyöryköitä ja pakastesekoituksia sekä  huolehtimaan ruokapakasteiden päällystystehtävistä.   
 
Odotamme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta kaksi- tai kolmivuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Voimassa oleva hygieniapassi ja kokemus elintarviketyöstä katsotaan eduksi. Osassa tehtävistä myös trukinajotaito katsotaan eduksi.  
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa ammattitaitoisessa työyhteisössä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!  
 
Lisätietoja tehtävistä antavat arkisin klo 10.00-12.00 pihviosaston työnjohtajat Miikka Rannanmäki 050 521 4023 sekä Kaisa Schlesier 050 477 0389.  

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 15.3.2024 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake