Kunnossapitopäällikkö/-insinööri Kirkkonummelle

Kunnossapitopäällikkö/-insinööri Kirkkonummelle

Etsimme nyt Kirkkonummelle osaavaa ja intohimolla työhön suhtautuvaa

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ / -PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan öljykasvituotteidemme tuotantoprosessin ja tehdasalueen kunnossapidosta.

Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsipuristeiden tuottaja. Tarjoamme merkityksellisen työn kestävien kasvipohjaisten elintarvikkeiden parissa. Valmistamme öljykasvipuristamossamme Kirkkonummella rypsiöljyä mekaanisesti puristamalla. Hyödynnämme pikkuruisen rypsin ja rapsin siemenen 99,9 prosenttisesti: Valmistamme siitä rypsiöljyä ruokakauppoihin, ammattikeittiöihin ja elintarviketeollisuuteen, rypsipuristetta rehuteollisuuteen sekä rypsinsiemenjauhetta elintarviketeollisuudelle.

Tehtävässä vastaat jatkuvatoimisen ja pitkälti automatisoidun tuotantoprosessimme käynnissä pidosta ja tehokkuudesta. Huolehdit myös käyttöhyödykejärjestelmien ja kiinteistöjen toimivuudesta.  Lisäksi vastaat osaltasi tuotteidemme laatu- ja tuoteturvallisuusvaatimusten toteutumisesta. Jatkuva parantaminen on sinulle luontevaa ja motivoi sinua.

Roolissasi toimit kunnossapito-organisaatiomme esihenkilönä ja vastaat kokonaisuutena osaston päivittäisestä toiminnasta läheisessä yhteistyössä tuotannon kanssa. Turvallinen työskentely ohjaa toimintaasi. Luonnollisesti kehität toimintaa myös eri sidosryhmien kanssa paikallisesti. Osallistut tarvittaviin auditointeihin ja asiakasyhteistyöhön.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. insinööri tai DI (sähkö- tai tuotantotekniikka yms.). Tehtävässä menestymistä tukee kokemus vastaavista teknisistä tehtävistä sekä kyky viedä asioita eteenpäin systemaattisesti ja itsenäisesti. Erityisesti arvostamme kehittämisasennetta ja motivaatiota jatkuvaan parantamiseen. Kokemus prosessiteollisuudesta antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Puhut luontevasti englantia ja osaat hyödyntää tietotekniikan mahdollisuuksia työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja turvallisen työn Apetitilla. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko toimitusketjun toiminnan parantamiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Kantvikin merellisissä maisemissa Kirkkonummella reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen öljykasvituotteisiin, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tekninen päällikkö Toni Oravakangas (puh. 050 521 4452). Soitathan mieluiten arkisin klo 15–16.

Hae tehtävään 18.2.2024 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake kotisivuillamme. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten pidä kiirettä.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake