Sähkötöiden johtaja Säkylään

Sähkötöiden johtaja Säkylään

Haemme Säkylään

Sähkötöiden johtajaa

Apetit on kasvipohjaisiin tuotteisiin keskittyvä suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Kasvis- ja ruokapakasteet valmistetaan Säkylän vihannes- ja ruokapakastetehtaissa. Haemme nyt Säkylän pakastetehtaiden kunnossapitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sähkötöiden johtajaa.

Tehtävässä toimit esihenkilönä Apetitin Säkylän tehtaiden kunnossapidon 15 työntekijälle, ja toimit sähkötöiden johtajana. Vastaat tuotantolaitteiden sekä kiinteistön ennakoivasta ja tietokoneavusteisesta kunnossapidosta ja teknisestä toimivuudesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja toimenkuvaasi kuuluvat osana myös tuotantoprosessien kehittäminen ja käyttövarmuuden kasvattaminen. Tärkeä osa toimenkuvaasi on siis jatkuva kehittäminen yhdessä muiden toimintojen kanssa. Oman organisaatiosi lisäksi teet yhteistyötä ulkoisten palveluntuottajien kanssa.

Vastaat henkilöresurssien suunnittelusta ja työnohjauksesta yhdessä ennakkohuoltosuunnittelijan kanssa, sekä kehität sähkö- ja automaatiolaitteiden ennakoivaa kunnossapitoa. Työ on päivätyötä. Raportoit tehtävässäsi kunnossapitopäällikölle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta, sekä esihenkilökokemusta. Sinulla pitää olla vähintään S2 pätevyys, tai mahdollisuus hankkia se yhdessä määritetyn ajan puitteissa. Pystyt toimimaan hyvin paineen alaisena, etkä tartu oikoteihin turvallisuuden kustannuksella. Eduksi katsomme myös työkokemuksen teollisuuden kunnossapidosta sekä ohjelmoitavista logiikoista.

Tarjoamme sinulle innostavan ja motivoivan työympäristön Apetitilla, sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön, sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Hae tehtävään 29.2. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Pekka Lätti. Pekan tavoitat numerosta 050 5967 477.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake