Tuotannon kenttäoperaattori kesätyöhön Kantvikiin

Tuotannon kenttäoperaattori kesätyöhön Kantvikiin

Haemme Kirkkonummen Kantvikissa sijaitsevaan öljynpuristamoomme  

Tuotannon kenttäoperaattoria kesätyöhön 


Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsipuristeiden tuottaja. Tarjoamme merkityksellisen työn kestävien kasvipohjaisten elintarvikkeiden parissa.    
 

Työtehtävät ovat kasviöljynpuristamomme ja kasviöljyn raffinointilaitoksen monipuolisia tehtäviä pitäen sisällään prosessilaitteiden kunnonvalvonta, huoltokatkotöihin osallistuminen, näytteidenotto, puhdistustoimenpiteet, sekä osallistuminen tehtaan ylös- ja alasajoihin. Kenttäoperaattorin työssä pääset näkemään ja oppimaan monipuolisen öljynpuristamo ja -raffinointiprosessikokonaisuuden. Työ on yksivuorotyötä päivävuorossa. Töitä on toukokuusta elokuuhun.  

Tehtaallamme työturvallisuus ja elintarvikehygienia ovat tärkeässä roolissa jokapäiväistä tekemistä. 

Kasviöljynpuristamomme sijaitsee Kantvikissa n. 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.  

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Perehdytämme kesätyöntekijät kattavasti työhön. Opinnot bio-, kemian- tai prosessitekniikan alalta katsotaan eduksi. Voit olla esimerkiksi prosessinhoitaja tai kemiantekniikan opiskelija. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän elintarviketeollisuuden parissa ja mainiossa työporukassa.   

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Riku Holopainen (010 402 2335). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 21.2.2024 mennessä.

Huomioithan, että saatamme täyttää tehtävän jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake