Työnjohtaja Säkylän pakastetehtaalle

Työnjohtaja Säkylän pakastetehtaalle

Haemme Säkylän pakastetehtaallemme 

TYÖNJOHTAJAA 

määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuusta vuoden 2024 loppuun. Apetitin kasvis- ja ruokapakasteet valmistetaan Säkylässä. Työnjohtajana pääset aitiopaikalta johtamaan herkullisten tuotteidemme valmistusta. 

Toimit tuotannossa työnjohtajana keskeytyvässä kaksivuorotyössä. Toimit vastuualueesi työntekijöiden esimiehenä ja vastaat tuotantosuunnitelman tehokkaasta läpiviennistä omassa vuorossasi. Vastaat omassa vuorossasi tuote- ja työturvallisuudesta, valvot prosessin kulkua, opastat työntekijöitä oikeanlaisiin ja tehokkaisiin työtapoihin ja tarvittaessa puutut epäkohtiin. Raportoit tehtävässä valmistuspäällikölle. 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Sinulla on joustava ja ratkaisukeskeinen työote sekä intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. 

Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! 

Työ alkaa touko-kesäkuussa ja päättyy joulukuun lopussa. Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Laura Lamminsivu, puh. 041 503 5758. Soittoaika arkisin klo 8.00–16.00. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole yhteydessä Lauraan viimeistään 8.3.2024 mennessä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake