Apetit Rings – kasvipohjaiseen herkutteluun

Apetit Rings – maistuva, kasvipohjainen naposteluherkku

Apetit Rings -uutuudet ovat täydellinen dippiherkku leffailtaan, kisakatsomoon tai naposteltavaksi milloin vain. Kolme herkullista laktoositonta, maidotonta, soijatonta ja gluteenitonta makuvaihtoehtoa takaavat, että jokainen löytää joukosta oman suosikkinsa. Täysin kasvipohjaiset ringsit sopivat mainiosti yhteen myös suosittujen Apetit Kukkakaali- ja Parsakaaliwingsien kanssa. 

Vinkki: Tässä tulee hernehummuksella, porkkanapihvillä, tulisella sriracha-jogurtilla, portobellolla ja Bataatti-kikherne Ringseilla täytetty maailman helpoin kasvisburgeri!

Tutustu reseptiin!

Apetit Kasvisjauhis Rings Pekoninmakuinen

Apetitin suositusta Kasvisjauhiksesta valmistetuissa Ringseissä maistuu savuinen ja mehevä pekoni. Testaa Kasvisjauhis Ringsejä sellaisenaan tai vaikkapa herkullisen burgerin täytteenä. Herneproteiinista valmistettu Kasvisjauhis Rings on runsasproteiininen vaihtoehto ja omiaan heille, jotka haluavat lisätä proteiniia ruokavalioonsa.

Apetit Porkkana Rings Sourcream & Onion

Apetit Porkkana Ringsit valmistetaan maukkaasta kotimaisesta porkkanasta ja maustetaan suositulla sourcream & onion -mausteseoksella. Mehevät porkkanaringsit maistuvat taatusti jokaiselle esimerkiksi välipalana tai dippilautasella. Makea porkkanavaihtoehto on myös erityisesti lasten makuun sopiva herkku.

Apetit Bataatti-Kikherne Rings Mieto Chipotle

Makeasta bataatista ja ravinteikkaista kikherneistä valmistetut Apetit Bataatti-Kikherne Ringsit on maustettu miedolla mutta maistuvalla Chipotle-vuustolla. Tuote sopiikin vahvojen makujen ystävälle paremmin kuin nenä päähän. Bataatti-Kikherne Ringsit sopivat muiden Rings-vaihtoehtojen tapaan mainiosti niin naposteluun, lisukkeeksi kuin dippiplatterin päätähdeksi. 

Katso kaikki reseptit: