Kaikki Apetitin pakastepizzat valmistetaan Pudasjärvellä pohjoispohjalaisella tinkimättömällä asenteella ja otteella – laadukkaisiin raaka-aineisiin panostaen. Tuotteliaitakin Pudasjärvellä ollaan: pienessä, reilun 7000 asukkaan kaupungissa valmistuu parhaimmillaan joka tunti 3000 pizzaa ja pizzapohjaa.
Pizzoissa käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Pudasjärven pizzatehdas valmistui vuonna 1991, tehtaan juuret ovat rieskan ja leipäjuuston valmistuksessa. Pakastepizzatehdas on ollut osa Apetitia vuodesta 1998.
Tutustu Apetitin pakastepizzoihin
Apetit investoi noin 2 miljoonaa euroa uuteen pakastepizzalinjastoon Pudasjärven tehtaalla. Investoinnin myötä pakastepizzaperhe kokee merkittäviä uudistuksia maun ja rakenteen osalta. Uudistunutta pakastepizzaa päästään maistelemaan vuoden 2022 aikana.