Säkylän pakastetehdas

Säkylän pakastetehdas

Apetitin kasvis- ja ruokapakasteet valmistetaan Säkylän vihannes- ja ruokapakastetehtaissa. Apetitin noin 140 sopimusviljelijää viljelee vuosittain yli 30 miljoonaa kiloa kotimaisia kasviksia Apetitin Säkylän pakastetehtaalle.

Apetit on luonut pitkäjänteisellä yhteistyöllä sopimusviljelijöidensä kanssa Vastuuviljely-menetelmän, jota kehitetään jatkuvasti Apetitin omalla Räpin koetilalla.

Ilmastoystävällinen ateria vaivattomasti pakastealtaasta

Apetitin vihannes- ja ruokapakasteet ovat maistuvia kiireisen arjen helpottajia. Kasvis- ja kalapohjaiset ateriat ovat myös valinta hyvinvoinnin puolesta. Mutta tiesitkö, että löydät pakastealtaasta helposti tuotteet maistuvaan ja tutkitusti kestävään ateriaan, jonka ympäristö- ja ilmastovaikutukset on tarkoin selvitetty?

Apetitin Säkylän pakastetehtaan energiaratkaisu uudistetaan – uusi energiaratkaisu pienentää tehtaan CO2-päästöjä 80 prosenttia

Apetitin Säkylän pakastetehtaan energiaratkaisu uudistetaan kokonaan. Uusi energiaratkaisu nostaa tehtaalla käytettävän uusiutuvan energian osuuden noin 70 prosenttiin sekä parantaa merkittävästi energiatehokkuutta lämmön talteenoton myötä. Aiemmin Säkylän energiaratkaisu on perustunut fossiilisiin energialähteisiin.