Maatalousharjoittelijoita / Maataloustyöntekijöitä koetilalle

Maatalousharjoittelijoita / Maataloustyöntekijöitä koetilalle

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kehittymään maatalousalan osaajiksi.  

Haemme nyt Säkylään Räpin koetilalle   

Maatalousharjoittelijoita / Maataloustyöntekijöitä  

Räpin koetilalla on mahdollista suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu osana maatalousalan yliopisto- ja/tai ammattikorkeakoulututkintoa tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamista koetoiminnan ja maatalouden parissa. Työhösi kuuluvat erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät sekä maatilan käytännön työt.  

Toivoimme sinulta kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä asennetta ja vähintään B-ajokorttia. Katsomme eduksi kokemuksen maatalouden työtehtävissä, mutta sitäkin tärkeämpää on aikaansaava ote ja halu kehittää itseään. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää ja ennen harjoittelun alkua suoritettua kasvinsuojelututkintoa.   

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää osaamistasi maatalouden haasteellisella kentällä ja perehtyä ainutlaatuiseen koetoimintaamme. Työssäsi pääset tutustumaan monipuolisesti vihannesviljelyyn Räpin laajan kasvivalikoiman myötä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!   

Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti maatalousalan yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja päättyvät syys-marraskuussa.   

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian, viimeistään kuitenkin 14.3.2024 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusagronomi Tuukka Huhdanmäki. Tuukan tavoitat puhelimitse 15.1. klo 10–11 ja 16.1. klo 10–11. numerosta 050 570 9577.  

Lisätietoa Räpin koetilasta löydät verkkosivuiltamme. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake