Viljakauppa

Avena on Suomen johtava viljojen ja rehuraaka-aineiden kauppias. Meillä on pitkä, yli 20-vuoden kokemus ja vahva osaaminen etenkin viljan viennistä. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta toimimme myös muilla markkinoilla. Päähankinta-alueemme on Suomi ja Baltian maat. Toimitamme viljaa ja rehuraaka-aineita luotettavasti myös kotimaan teollisuuteen.

Ammattitaitoista palvelua viljakaupassa

Suomessa olemme yhdistäneet viljan hankintaan liittyvän organisaatiomme Viljelijän Bernerin tuotantopanosten myyntiorganisaation kanssa ja toimimme kumppanuuteen perustuvalla toimintamallilla ja Viljelijän Avena Berner nimellä. Olemme yhdessä suomalaisten viljelijöiden kotimainen kumppani vilja- ja öljykasvikaupassa sekä maatalouden tuotantopanosten käytössä ja hankinnassa. Tarjoamme suomalaisille viljelijöille monipuolisia ratkaisuja parhaan sadon puolesta. Viljelijän Avena Bernerillä on useita toimipisteitä eri puolilla Suomea ja kuuluu maatalous- ja viljakaupan osalta 40 asiantuntijaa.

Tarjoamme viljaa ja öljykasveja myyville viljelijöille asiantuntevaa palvelua kaikissa viljakaupan asioissa. Suomessa ostamme kaikkia viljoja ja rypsiä/rapsia kaikenkokoisia eriä. Syksyisin puintiaikana vastaanotamme myös puintituoretta satoa. Meillä on Suomessa laaja vastaanottopisteiden verkosto erilaatuisille viljaerille ja monipuoliset vaihtoehdot erien hinnoitteluun. Avenakauppa.fi sivustomme kautta viljelijät voivat sekä seurata ostohintojamme sekä myydä viljaa.

Kirkkonummella toimiva kasviöljypuristamo kehittää ja valmistaa kasviöljyjä ja valkuaispuristeita rypsistä ja rapsista.

 

Apetit on sopinut Viljakauppa-liiketoiminnan myymisestä

 

Sertifikaatit ja hyväksynnät: Coceral GTP ja ISO 9001

Tilaa uutiskirjeemme: lähetämme viljelijäasiakkaille ajankohtaisia uutiskirjeitä, jonka voit tilata sähköpostiisi täältä

Avena Nordic Grain Oy yhteystiedot