Kolme parasta talven keittoa

Kolme parasta talven keittoa

Lämmittävät keitot kuuluvat talveen kuin porkkana lumiukon nenään. Kasviksista valmistetut keitot ovat täynnä vitamiineja, eivätkä ne yleensä vaadi suuria ponnisteluja, varsinkin jos käytetään valmiiksi kuorittuja ja pilkottuja kasviksia. Valitsimme sinulle kolme maukasta keittoa talvipäivien iloksi!

 1. Terveellinen ja maultaan tuhti

Porkkana-palsternakkakeitto on todellinen terveyspommi, jonka hehkuvan keltainen väri tuo piristystä harmauteen. Tämän keiton vahvat ja täyteläiset maut lämmittävät kylmänä pakkaspäivänä ja keiton kanssa tarjoiltava hernepesto raikastaa kokonaisuuden. Keiton rehellinen maku perustuu kotimaiseen porkkanaan, palsternakkaan ja herneeseen.

Katso resepti tästä.

2. Helppo ja herkullinen

Herkkusieni-pinaattikeiton valmistamiseen menee vain hetki, yksinkertaisuus ja helppous ovat tämän keiton juju. Kotimainen pinaatti tuo keittoon syvää makua ja kerman sijaan keitossa käytettävä maito keventää keiton kevään kuntokuuriinkin sopivaksi.

Katso resepti tästä.

3. Eksoottinen ja mausteinen

 

Aasialaisen keiton ytimessä maistuu siitakesienet, vihreät pavut ja kaali. Keiton mausteet, inkivääri ja chili ovat tervetulleita vastustuskyvyn parantajia talven flunssakauteen. Mikä parasta, tämän keiton valmistat 10 minuutissa!

Katso resepti tästä.