Gluteenittomat tuotteet

Kauppojen gluteeniton pakastevalikoima on viime vuosina kasvanut monilla herkullisilla uutuuksilla. Apetitin tuotteista löytyy gluteeniton vaihtoehto joka tilanteeseen, niin arkea helpottamaan kuin herkutteluunkin. Oletko jo tutustunut esimerkiksi gluteenittomiin, kotimaisiin kalapuikkoihin tai valmisruokauutuuksiin? Kaikkiaan Apetitin valikoimissa on useita kymmeniä gluteenittomia tuotteita: katso Apetitin koko gluteeniton ruokapakastevalikoima täältä.

Ota tästä talteen uutuustuotevinkit seuraavaa kauppareissua varten – mikä gluteeniton uutuus lähtee sinun mukaasi?

Gluteeniton valmisateriauutuus – Apetit Eväskippo

Apetit toi tänä syksynä gluteenittomat, pakastealtaan ensimmäiset Suomessa valmistetut valmisateriat, Apetit Eväskipot. Kolmesta makuvaihtoehdosta, Kotimainen Kana-kasviswok, Vuohenjuusto-pestopasta ja Lempeän chilinen kebab & riisi, löytyy taatusti jokaiselle uusi suosikki. Tuotteissa on käytetty mm. gluteenitonta perunanuudelia sekä gluteenitonta pastaa.

Maukkaat Eväskipot ovat vaivaton gluteeniton valinta niin kiireiseen etätyöpäivään kuin vaikkapa perjantai-illan rauhalliseen kotoiluun.

Kotimaista kalaa ja rapea gluteeniton paneeraus – Järvikalatuotteet ja Itämeren kalapuikko

Suositut Järvikalapuikot, -pihvit ja Särkisen kalapyörykät ovat hurmanneet kalan ystäviä jo monissa kodeissa. Tänä syksynä suosikkituotteet saivat kaverikseen myös Apetit Kotimainen Itämeren kalapuikon, joka on valmistettu kotimaisesta Itämeren silakasta.

Järvikalatuotteet ja Itämeren kalapuikko ovat pakastealtaan ainoa kotimaisesta kalasta valmistettu gluteeniton kalapuikkovaihtoehto. Maukkaat ja rapealla paneerauksella kruunatut lähikalatuotteet ovat paitsi herkullisia, tuovat myös hyvinvointia niin ihmisille kuin vesistöillekin. Särjen ja silakan kalastuksen myös vesistöistä poistuu rehevöitymistä kiihdyttäviä ravinteita.

Kumpi gluteeniton kalapuikko on sinun suosikkisi?

Gluteeniton dippilautanen helposti – Apetit Rings & Wings

Ihanat dipattavat herkut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Gluteenittomat Apetit Kukkakaali- ja Parsakaaliwingsit sekä Apetit Ringsien kolme eri makuvaihtoehtoa ovat maukkaita ja monikäyttöisiä vaihtoehtoja gluteenittomaan herkutteluun.

Apetit Kukkakaali- ja Parsakaaliwingsit ovat naposteluun ja lisukkeeksi erinomaisesti sopivia herkkuja, joiden rapea, gluteeniton taikinakuori on maustettu savupaprikalla ja chilillä. Wingsit valmistuvat nopeasti ja kätevästi uunissa.

Apetit Ringsit ovat täydellinen gluteeniton dippiherkku niin leffailtaan kuin naposteluhetkeen. Kolme maistuvaa ja gluteenitonta makuvaihtoehtoa – Savuinen pekoni, Mieto chipotle ja Sourcream & onion – takaavat, että jokainen löytää joukosta oman suosikkinsa. Gluteenittomuuden lisäksi Ringsit ovat laktoosittomia, maidottomia, soijattomia ja vegaanisia.

Tutustu Apetitin kasvisruokamestarin gluteenittomiin resepteihin